На вниманието на президент Румен Радев: Извращаващото джендър-образование, провеждано от МОН

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ,

Научихме, че още през 2001 г. МОН е изпратило до Регионалните Инспекторати по образование Писмо № 04823/08. 02. 2001 г., с което им препоръчва… Програма по “Джендър-образование” и нейните цели…

“Джендър”-идеологията е не повече, не по-малко преднамерено извращаване на децата и внуците ни, най-вече – на момченцата, като им внуши, че те са момиченца, т. е. откровеното им извращаване към хомосексуализъм! Много добре знаете, че именно това е основната цел на сатанинската Истанбулска конвенция, залегнала в нейния “Обяснителен доклад”, който е неотменна част от нея.

Знаете много добре, също, че ако бъде ратифицирана от НС, тази конвенция автоматично отменя всички съществуващи закони, вкл. и Конституцията и ще даде неограничени права на т. нар. “джендър-контрольори” (нещо като опричниците на Иван Грозни, чекистите на Берия или еничарите по време на турското ни робство): те ще могат да отнемат децата ни и да ги дават на т. нар. “приемни семейства” (обикновено – педофили).

Не може да не са уведомили, че тази чудовищна практика се прилага усърдно в Норвегия, някои области на Германия, Канада, Австралия… Представете си какви трагедии се разиграват в т. нар. цивилизован свят на евроатлантическите ценности; той навярно е полудял, г-н Президент!

Няма ли кой да поиска обяснение от това антибългарско МОН, което – освен че изхвърли най-родолюбивите текстове от христоматиите на децата ни, оневинява турското робство и снема ореола от Ботев и Левски, но и целенасочено следва не по-малко страшна цел: да изврати невинните ни деца, да ги направи хомосексуалисти – извратени, психично объркани, без потомство?!!

Няма ли да реагирате, г-н Президент срещу това престъпление на едно ведомство спрямо собствения му народ?!

Митинги ли да вдигаме пред МОН, с оръжие ли трябва да тръгнем срещу тези висши чиновници-джендъри?!

Припомням Ви чл. 157, ал. 4 от НК: “Който върши хомосексуални действия открито или по скандален начин ли по начин да подтикне другиго по пътя на извратяването, се лишава от свобода до 2 години или с поправителен труд.”

Но – ето, свидетели сме на бесен натиск от страна на еврокомисари, от председателката на 44-то НС, министърката на правосъдието, омбудсманката (майки ли са?!), бившия премиер Станишев (обяснението за неговото поведение е ясно…) – да се ратифицира ИК час по-скоро и непременно… Премиерът пък призна, че най-голям срам от себе си изпитвал заради оттеглянето й; повече от ясно е, че ще я внася пак, под давлението на господарите му от Брюксел, с които толкова радостно се целува…

Повече от ясно е, че нашите властимащи искат напълно да унищожат българския народ. Не ни стига демографската катастрофа и масовото изнасяне на наши образовани младежи по света (и едва ли ще се върнат при тези условия), но сега – и заплахата от изпедерастяване на децата ни. Това е още един могъщ повод за напускане на Родината.

“Бог, Семейство, Отечество!” – това трябва да е повикът днес. Както и въвеждане на здравно-духовна култура в училищата, а не на пагубната джендър-идеология.

Няма кому другиму да се надяваме, освен на Вас!

Comments are closed.