Изнасилване по шведски

Всеки знае какво означават термините “шведска маса” и “шведска тройка”. Ето, че се появи нов – “шведско изнасилване”.

В тази иначе много симпатична скандинавска страна от Бабинден (!) влезе в сила Закон за съгласието за сексуален контакт. Той повелява, че за изнасилване ще се смята всеки полов акт, ако за него няма предварително съгласие – било с думи, жестове или “по друг начин” (иди, че разбери какъв е той?) – от човека, който не е участвал свободно в него. За следенето на поведението на шведите правителството отпуска 11,5 млн евро. Наказанието при това провинение е до 6 години затвор.

Викингите отдавна обсъждаха този въпрос. Те бяха изобретили и условието: писмено сключен договор преди започване на сексуални упражнения, вкл. и с… брачната партньорка. Нямаме негов прототип: сигурно там се уточняват: начинът на това общуване, вкл. половата игра за настройка; телесните отверстия, които може да бъдат ползвани и където е позволено да се прониква; по колко пъти; времетраенето им; евентуалната повторяемост и пр. А, да, също: позволено ли е участието и на друг партньор, от какъв пол да е той. И т. н., и т. н., както е казал класикът.

Да ви припомня още, че френският любител на стара учителска плът е издал наредба за сурова глоба (до 150 евро), ако подсвирнете на улицата от възхищение след някоя прелестна девойка. Вероятно ако се захласнете по мъж, не само няма да платите глоба, но и ще получите премия.

(А един приятел ми каза, че на берлинско летище видял огромен билборд към германките, който ги насърчавал да правят секс с мургавите мигранти… Нужно ли е да се обсъжда?)

Кво вадис, обезумяла Европо?!

Comments are closed.