Обществен съвет “Дядо и внуче” с призив към педиатрите

Уважаеми детски лекари,

Всички ние, като български граждани, много ясно виждаме основната опасност за нашата Родина и държава: демографската катастрофа. Само поради неотменните естествени биологични причини намаляваме с 50 000 души годишно. Раждаемостта е 9 на хиляда, а общата смъртност – 15,5; т. е. годишният ни прираст е устойчиво отрицателен – минус 6,5 на хиляда и продължава да спада. Не можем да не отбележим и увеличаването на тютюнопушенето, употребата на алкохол и наркотици от подрастващите, което подкопава здравето и шансовете им за дълголетие.  

Но над България е надвиснала нова, не по-малко страшна, драматична напаст, която вече ще се окаже фатална: неприкритото посягане към децата и внучетата ни посредством злокобните помисли, залегнали в Истанбулската конвенция и Националната стратегия за закрила на децата, за тяхното унищожение чрез насилственото им опорочаване, внушение за преминаване към хомосексуализъм и т. нар. Трети пол, рекламиране и изпълнение на хирургично и хормонално коригиране на биологичния пол, неприязън и дори враждебност към семейството, родителите и фашистко-еничарско отнемане от тях. 

Тази чудовищна политика, насърчавана от Брюксел, е изпълнение на мизантропската стратегия на Малтус – за планирано намаляване на нарасналото население посредством войни, епидемии, алкохол, наркотици и хомосексуализъм.

И ако позволим тези сатанински намерения да бъдат осъществени от платените соросоиди и всесилни, недосегаеми от закона джендър-контрольори, нямаме право да живеем на този свят.

Българската Национална педиатрична асоциация не забеляза тези зловещи цели и не им се противопостави – така, както това вече направи Американската. Днес е времето да го сторите и вие:

Ние, дядовците на най-скъпите същества на земята – нашите внучета, които ще продължат рода, гените и кръвта ни, призоваваме техните детски лекари и тяхната Национална педиатрична асоциация, да приемат и подкрепят предложенията на Обществен Съвет “Дядо и внуче” към българските държавници и политици, а именно:

 

# Недопускане на Националната стратегия за защита на децата в този ѝ коварен вид, подготвен от Държавната агенция за закрила на детето, който фактически копира и подмолно прокарва Истанбулската конвенция;

 

# Приемане на Закон за нравствеността /включващ и забрана за гей-агитация чрез паради, билбордове, анкети/, възпитание в исконните християнски ценности на нашия народ, които са ни спасили от претопяване и са ни жизнено необходими в днешните аморални меркантилни времена;

 

# Задължително обучение на учениците по здравно-духовна, историческа и религиозна култура /учебното помагало по темата е написано и издадено под заглавието “Мила Родино”/;

 

# Най-строги наказания – като за опит за убийство! – за наркопласьорите в училищата.

 

Бог, Семейство, Отечество – това са стожерите, в които трябва да възпитаваме децата и внуците си, ако искаме да спасим Майка България!

/Призивът ще бъде отправен на ХХ юбилейна национална среща на педиатрите и общопрактикуващите лекари, Слънчев бряг, 25 май/

Comments are closed.