На вниманието на Столичния съвет на Съюза на офицерите от запаса

ГОСПОДА ОФИЦЕРИ,

 

Нека си го кажем право в очите, както подобава на български офицери: Отечеството ни наистина е в смъртна опасност! Национален проблем № 1 е демографската катастрофа (намаляваме с 50 000 души годишно само биологически!). Към децата и внуците ни пълзи т. нар. Стратегия за защита на децата, която всъщност е за тяхното опорочаване и унищожение чрез планирани съвсем по еничарски отнемания от родителите им. Все по-отчетливо се откроява и целенасоченият стремеж на МОН, което значи – на собствената ни държава! – за възпитанието подрастващите от най-ранна възраст в т. нар. джендър-култура: отчуждение от семейството, потикване към смяна на пола и редица още безумия, на които сме свидетели в Западна и Северна Европа, най-вече – в Норвегия, където вече над 56 000 деца са иззети от домовете им и предавани на т. нар. приемни семейства, немалко от които – хомосексуални двойки или педофили.

Ето защо Обществен Съвет “Дядо и внуче”, който създадохме съвместно с ген. Стефан Стефанов, настоява пред всички наши държавници:

за въвеждане в училищата не на джендър-, а на здравно-духовна, историческа и религиозна култура, която ще ги възпитава в родолюбие и нормални отношения Мъж:Жена. за целта написахме и издадохме и монография – “Мила Родино”. Подробностите за Дядовден са в друга монография – “Петко Славейков и Дядовден”.

Предлагаме Общинският Съвет на СОЗ да организира здравна и историческа анкета сред нашите, а и на всички софиянци, внучета (въпросите ще подготвим допълнително), резултатите от която да се отчетат на 3-тото, вече традиционно провеждане на Дядовден (инициатива, също съвместно създадена с ген. Стефанов) чрез тържествено събрание в ЦВК на 17 ноември (а понеже датата съвпада с неделя, да се прехвърли на 18 ноември, понеделник). За съдействие можем да поканим СБП, СБЖ, МО, МЗ, МОН. Ще има и концерт от изпълнения на внучетата ни – родолюбиви песни и стихотворения.

Нашият девиз е: БОГ, СЕМЕЙСТВО, ОТЕЧЕСТВО!

Преди това, ви каня на 2 юни, неделя, Деня на Ботев и падналите за България, съвместно с “Шалом”, в 11 ч., да отидем пред плочата на евреите-офицери и войници, загинали във войните, за да почетем подвига и паметта на тези също наши български герои пред паметната им плоча, намираща се на стената на Болница “Сердика” (срещу Министерството на земеделието).

Приятна ваканция с хората, които ни обичат и които обичаме, на първо място – нашите мили внучета! ДА ЖИВЕЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ!

Comments are closed.