Музикалната антология на професор Христо Деянов /Доктора/ е готова.

Това са 50 авторски песни, съхранени в 3 диска, записани и изпети в периода 1980 – 2020 г. Стилът е поп-рок, с фюжън и джаз елементи.  Има десетина прекрасни балади. По старите песни са в кънтри-рок звучене и са много мелодични.

Четири десетилетия са цял един живот, всяко парче в Антологията има своя история и съдба. Песните са заредени със здраве и положително послание към слушателите. Музиката на Доктора е хармонична и мелодична. Тя е на практика една прекрасна психотерапия за този, който я слуша. Самият автор проф. Христо Деянов /Доктора/ е убеден, че неговата музика помага на здравите да се чувстват щастливи, а болните да превъзмогнат бързо болежките си и да преборят болестта!

Музиката е здраве и това по категоричен начин авторът го доказва в този съвършен, уникален за България и много ценен музикален продукт.

Тройният албум се разпространява само в интернет сайтове на Доктора: www.hristodeyanov.com и/или  www.zdravoslovnobg.org

Поръчайте албума онлайн в тези сайтове и той ще пристигне на адреса, който сте посочили в рамките на 3-4 дни от деня на заявката.

Tags: 

Comments are closed.