Международна награда за качество New Millennium Award

На 39-тото издание на международната награда за качество – New Millennium Award, връчвана от издателска къща Editorial Ofice – Мадрид в сътрудничество с Клуба на търговските лидери – Trade Leaders’ Club, УМБАЛ „Св. Иван Рилски” ЕАД получи престижната награда  за качество  (New Millennium Award) и златен медал за работа на изпълнителния директор д-р Дечо Дечев като бизнес отличие и лично признание.

Издателска къща Editorial Ofice е основана през 1950 година. Trade Leaders’ Club е асоциация, основана през 1978 година и включваща над 7 000 водещи фирми от 120 държави, предварително подбрани за своята дейност, качество и престиж. Основната им цел е да съдействат за установяване на връзки между фирмите и организациите за разширяване на сътрудничеството между тях. Номинациите за призовете се определят след консултации с членовете на клуба, които дават оценките си за компании от техния регион. Подборът на фирмите включва задълбочено проучване на въведените стандарти и системи за контрол на качеството, както и на финансовите резултати и развитието на фирмите през последните години. Призът се дава на фирми, които отделят постоянно внимание на повишаването на качеството на своите продукти и услуги, за гарантиране на най-високо качество на продуктите, услугите, организацията и философията на бизнеса. Той е доказателство за качество на предоставяните услуги и тяхното съответствие със световните стандарти. Връчването на наградите се извършва с участието на служители от търговския сектор, членове на дипломатическия корпус и представители на местния икономически и културен свят.

На 39-тото издание, проведено на 11.07.2011г. в Женева, бяха наградени 30 фирми от различни браншове.

До настоящия момент, УМБАЛ „Св. Иван Рилски” ЕАД е единствената българска болница, избрана за това отличие. Призът – статуетка и грамота, както и златният медал, бяха връчени от организаторите и г-жа Геновева Ненова – аташе в постоянното представителство на Р. България в Женева, Швейцария. На  официалната церемония присъстваха и други представители на дипломатически мисии и местни официални лица.

Tags: 

Comments are closed.