«Йодис-Концентрат» – Гаранция за вашето здраве!

 

«Йодис-концентрат» – това е минерална вода, обогатена по специална технология с термически стабилен, биологически активен йод. Продуктът е без цвят, без миризма, без противопоказания. Разтвореният във вода биологически активен йод леко минава през мембраната на клетката и също така леко се извежда, без да се натрупва. Това изключва превишаване на допустимите дози на йод и възникване на негативни реакции. Продуктът е абсолютно безвреден. Пригоден за всички – от бебета до възрастни хора”.

 

«Йодис-концентрат» – това е единственният чисто воден продукт, това не е лекарство, а продукт за ежедневна употреба от деца и възрастни. Други отличие от останалите йодосъдържащи продукти : термостабилен; безпрепятственно се усвоява от организма; абсолютно безопасен.»

 

«Ние дълго време създавахме нашия уникален продукт, прецизно разработвахме технологията за производство, изучавахме влиянието на Йодиса върху растенията, животните и човека. Днес вече знаем че Йодис обладава мембранностабилизиращи, антиоксидантни и радиопротекторни свойства, изцяло неутрализира действието на радиация, компенсира недостатъка на йод при деца и възрастни, възстановява хормоналния баланс, имунитета, интензивно чисти кръвта от вирусни, бактериални паразитни и гъбични инфекции, от хранително, алкохолно и наркотично отравяне, от вредните примеси на околната среда, сваля напрежението и стреса».

 

«Защитата от радиоактивен йод и друга радиация се състои в това, щитовидната жлеза да е винаги запълнена с «нормален» йод, не радиоактивен. Тогава радиоактивният няма да се натрупва. В нашия продукт йодът не е радиоактивен и ако го приемаме постоянно, няма да ни плашат каквито и да са радиоактивни и други изхвърляния в околната среда».

 

«С помощта на Йодиса ние ще можем да се избавим от такива страшни болести като СПИН, захарен диабет, туберкулоза, болести на ендокринната и имунна системи, рак, птичи грип. Може и да не излекуваме тежко болните, но ще поставим сериозно препятствие пред тези болести в цял свят. Йодис ще направи революция във фармацията – това е реалното бъдеще» (2006 година)

 

«СПИН е заболяване на имунната система, на имунодефицита. Две трети от имунната система зависят от йодния статус. След направен теоретичен анализ ние открихме, че там, където има СПИН, там има дефицит на йод… Никой и нищо не може да обезопаси човека от СПИН. Ние считаме, че само нормалният йоден статус е в състояние да обезпечи съпротивата на организма срещу тази страшна болест. Това трябва да бъде доказано клинически и след време ние ще го докажем».

 

«Връзката между онко- и йода е много голяма. Онколози твърдят, че ракът на млечната жлеза се развива, като правило, при нулев статус на йода в организма… Във връзка с това, че нашият продукт е биологически активен, то с Йодис-концентрат при химиотерапия единиците могат да се намалят до 70 и даже 50. Човек много тежко понася това лекарство и, намалявайки дозата даже с няколко процента, ние помагаме на организма да издържи. След химията следва облъчване и Йодис-концентрат е незаменим помощник за възстановяване на йодния статус. Продуктът няма да навреди, а ще помага, което ние гарантираме»

 

www.jodiscentr-bg.com

 

(Доп.информация:  Otto Heinrich Warburg  (1883 –1970) е станал  Лауреат на Нобелова премия (1931 г.) за откритието, че «Ракът има само една първопричина. Главната причина за рака е замяната на нормалното  кислородно дишане на клетките  с безкислородно».

 

От това следва, че раковата клетка се страхува единствено от кислорода, което означава, че ракът ще бъде победен тогава, когато се намери начин как в повредената клетка да се вкара кислород, т.е. да се възстанови нейното кислородно дишане. Само йон на йода е способен да проникне в повредената клетка и да я спаси! (Доктор Волкова И.С.)

Comments are closed.