Кариерен център – що е то?

Изнасяме преподаватели и в Бразилия?

Центърът за кариерно развитие в МУ – София е създаден от ректора чл.-кор. проф. Ваньо Митев още в първата година от първия му мандат. Целта на този Център е да предоставя напълно безплатни информации и услуги за пълноценното професионално развитие и осъществяване на студентите-медици и специализанти. В него досега са регистрирани близо 800 млади хора, а на 136 реално е намерена най-подходящата работа! Чрез този Център работодателите обявяват своите свободни позиции за стажове и работа, което е гарация, че информацията ще достигне до желаните от тях получатели и бъдещи партньори.

Така водещото му мото “Добра кариера – добър живот” намира своето покритие не само на думи, а и на дело.

И на традиционната, вече 4-та, среща на Центъра за кариерно развитие, дойдоха десетки млади хора, за да потърсят своя професионален път. Те бяха приветствани от ректора, който поднесе и една впечатляваща новина: че ще могат, ако имат подходящите възможности, да преподават в бразилски медицински университети в Катедрите по биохимия и други предклинични специалности.

Ръководител на Центъра е д-р Росен Радев. Офисът му се намира в Центъра по хигиена, ет. 12, ст. 14; тел. 02/91-52-148; е-майл: vgkariera@mu-sofia.bg

Tags: 

Comments are closed.