Във ВМА – отново европейски стандарти

Във ВМА беше открит свръхмодерен Център за лазартерапия, дерматохирургия и естетична медицина, който разполага 2 операционни зали и 14 вида високотехнологични лазерни апарати и ще се превърне в център за обучение на лекари не само от България, но и от ЕС. Ръководител е доц. Мирослава Кадурина, началник на Клиниката по дерматовенерология и алергология при ВМА.

Доц. Мирослава Кадурина е специализирала в Цюрих, Хамбург, Трир, Бон, Норденай, Хановер, Париж, Чикаго. Клиниката, която тя ръководи, разполага с 30 легла, вкл. сектор за интензивни грижи, има сключен договор с НЗОК и е на разположение не само на военния контингент, но и на пациенти от цялата страна. В Клиниката се извършват хирургични ексцизии, лазерна абразивна хирургия, лазерна ексцизия, електрокоагулация, кожни биопсии, криотерапия с течен азот, фототерапия, фотодинамична терапия, ултрасонография. Тук се отстраняват телеангиектазии, пигментни лезии, белези от акне, хемангиоми, венектазии, фини бръчки.

Записване за преглед в клиниката: 922-61-72; лазерен център: 922-61-86.

E-mail: info@dermatology-bg.com

За сетен път началникът на ВМА ген. доц. Стоян Тонев, Лекар на България, прояви своя мениджърски усет и преобрази част от нея.

Tags: , , , ,

Comments are closed.