С протестни митинги и шествия не става! Трябва и акъл!

Поредното демагогско шествие срещу ислямските фундаменталисти – неотдавна в Париж, днес в Тунис, утре – в Кайро.

Пука им на брадите на тези примитивни изроди, лишени от всякакви човешки чувства!

Звярът може да бъде опитомен само, докато е малък. Порасне ли и почне да налита, трябва да бъде гръмнат. Няма друг избор. Иначе – загиваш ти.

В случая – загива цялото човечество. Виждате какво правят зверовете с човешки образ от необузданата Ислямска държава: режат глави, озгарят хората живи в клетки, бесят ги с главата надолу, разпъват коптите на кръст; дори карат невръстно дете да застрелва пленник (колко милостива смърт…). Утре това дете, а и връстниците му, които с наслада наблюдават тези престъпления срещу човечеството, ще избиват, без да им мигне окото, самите нас…

Талибаните от Ал-Кайда и Ислямска държава са навсякъде – не само в Близкия Изток, но и в ЕС и САЩ.

Толкова ли е трудно да бъдат смазани със сухопътна войска? Щото бомбардировките не са ефективни, а и нещо спряха… Уж щяха да продължават до пълното им унищожение. Да, ама не. Може да са главорези, но продават евтин петрол… “До 3 години ще се справим с тях…”, срамежливо обеща един американски конгресмен. Сигурно и той има танкер… Не повече от 3 седмици щурм от морските пехотинци: и със сатрапите е свършено. Но – бизнес, майна, нищо лично…

Пукна пролетта и нахлуването на пришълци от Близкия Изток и Северна Африка в Стария континент ще се разлее с пълна сила, като приливна вълна. “Приемайте ги!”, наивно призова Папата. Приемайте ги Вие, Ваше Светейшество, във Ватикана: подслонете ги, хранете ги там. Докато осерат всичко и накрая ви подпалят… Пратихме му писмо, на Светия отец, в този смисъл, който е изразен тук. Отговор и досега нямаме.

Не става така, господа демократи и либерали! Либералната съзерцателна политика е пагубна за Европа! Не може да  приемаш всеки опърпан, гладен, неграмотен и недоброжелателен прищълец, идващ тук да се приюти и нахрани, но държащ нож в ръката зад гърба си. Без да доказва с какво може да бъде полезен на Европа. Без да подписва  декларация за лоялност и миролюбие към държавата, която го е приютила и нахранила. С обещанието, че ще мирува и няма да издевателства, граби, изнасилва и убива. И няма да строи джамии – голямата грешка на кекавата либерална Европа: не вижда ли и тя, и Папата, че джамиите в нея станаха повече от църквите? Че се поругават християнските ценности, които са я изградили? Я, идете да построите църква в Саудитска Арабия, Йордания или Йемен? Начаса ще се разделите с главата си. В буквалния смисъл на думата.

Нашият Парламент също би трябвало да приеме подобни правила. Но едва ли някой от депутатите (имам предвид и евродепутатите с техните тлъсти заплати) ще даде подобни предложения.

Много би ми се искало да видя тези хора или, по-скоро – дъщерите им след 30-40 години. Че и по-скоро…

Ще ходят с фереджета и бурки. Иначе ще бъдат заливани в лицата със сярна киселина.

Съжалявам за лошите предсказания. Знам, че са стряскащи. Но е крайно време някой да извика:
“Европейци, бдете!”

Comments are closed.