Второто самоубийство на Европа ще бъде и окончателно!

Не намирам други думи, с които да определя масовото нахлуване на стотици хиляди неидентифицирани тъмни субекти в Европа и охотното им приемане, настаняване, изхранване и дундуркане от нейните държави и преди всичко от Германия.

Фрау Меркел, макар и дъщеря на протестант, прояви учудващо гостоприемство към хора, които дори и с един евроцент не са допринесли за брутния вътрешен продукт на държавата ѝ и на ЕС. Нещо повече: тя заяви, че всеки протест срещу тях е отвратителен, а за да им освободи място, ще трябва да изгонят натрапниците от Западните Балкани обратно по домовете им. Обеща (и без съмнение, ще го изпълни) да построи и къщи за тези пришълци; сигурно ще им издигне и джамии.

Съчувствам на подгонените от страшната джихадистка война семейства, но при тази геометрична прогресия на тяхната инвазия на Стария континент, само след 40-50 години те ще станат болшинството в него. И тези народи, които не са били като нас под турско робство, сега ще го изпитат на свой гръб. Сигурно ще пият песни като “Еничари ходят, мамо, от село на село, мъжки рожби вземат, еничари правят” и ще сътворят през сълзи стихове като “Даваш ли, даваш, Балканджи Йово”; ще изпитат ужасите на нашето Старозагорско и Баташко клане; ще взривяват катедралите им и на тяхно място ще издигат минарета, ще слагат на главите им (ако преди това не са ги изтъркялали с ятагани) фесове, а жените им ще забулват с яшмаци и бурки.

Защото това невиждано преселение на народите ще опустоши като скакалци глупаво гостоприемната стара блудна либерална Европа. Не можеш да бъдеш толерантен, когато си обграден от глутница (имам предвид стотиците джихадисти, които се промъкват със злочестите семейства). И вместо да изкорени корена на злото “Ислямска държава”, която прокужда хората да се спасяват при нас, ЕС се нагърбва с непосилната, загробваща го задача да ги изхранва и подслонява за сметка на своите данъкоплатци.

Този криворазбран либерализъм на Меркел и останалите късогледи европолитици, представлява второто самоубийство на Европа, което ще бъде и окончателно. Първото беше безумната Първа световна война, която я опустоши, последвана от още по-тъпия Версайски договор на изкуфелия старец Клемансо, който заложи мините на логичната Втора световна война.

Само преди няколко седмици лидерите на ЕС уж се разбраха да връщат пришълците още в морето. Но ето, че глупавата Европа продължава да ги прибира от гумените лодки още при тръгването им от либийските пристанища и вместа да ги връща обратно, ги превозва луксозно със своите собствени кораби към утробата си. Разбира се, това е тъмен процъфтяващ бизнес на трафиканти, насърчаван от потърпевшия ЕС. Странен хуманизъм – за сметка на своите собствени граждани, загробващ Европа.

Меркел и Оланд, време ви е да слизате от постовете си!

Comments are closed.