Европа ще гръмне и епигемиологична бомба!

Новините за Стария континент стават все по-обезпокоителни. Над 40 млн необразовани и гладни младежи от Североизточна и Централна Африка (Етиопия, Сомалия, Мали, Буркина Фасо) се готвят да нахлуят в самоубийствено гостоприемната Европа, в търсене на хляб, подслон, работа. Разбира се, ще изявят и своите криминални и джихадистки наклонности. Освен че са предимно мюсюлмани с фундаменталистка нагласа, те са освирепели от глад и безнадеждност. Не по-малко е, че немалка част от тях със сигурност са болни от тропическа амебна дизентерия, малария, резистентна на лечение туберкулоза, проказа, СПИН, не дай си, Боже – и от ебола.

Нито едно от децата на вече пристигналите пришълци не е имунизирано против каквито и да са болести. Не бих се учудил, ако отново забележим полиомиелит (детски паралич) и обривните инфекции.

Така че в Европа, която с право се страхува от бактериологични диверсии, вече цъка заложена епидемиологична бомба. При сегашното ѝ наивно-либерално поведение тя ще избухне рано или късно. Крайно време е това безконтролно пропускане на пришълци от целия свят да престане! Европа не е длъжна да приютява и изхранва целия свят!

Comments are closed.