Правата на човека ще погубят Европа

С потрес научих днешната новина: някакъв си Европейски съд за правата на човека постановил, че кръщенето става престъпление от март т. г. Мотивите: бебетата не съзнават в каква религия ги въвеждат родителите им; може пък след време да не я харесват. Несъмнено, атаката е насочена към християнството, което от 2000 години е трън в очите на определени кръгове, които смятат само своят етнос за богоизбран; всички останали са говеда.

Това е брутално посегателство върху вековните традиции на люлката на цивилизацията. Криворазбраният и пагубен либерализъм на Европа я води към второто ѝ ритуално самоубийство. Започна с безсмислената Първа световна война, заченала – чрез унизителния за много народи Версайски договор – Втората, 5-кратно по-кървава. Сега Европа изпълнява второто си самоубийство – чрез безгръбначното гостоприемство спрямо милиони тъмни субекти, нахлуващи под полите й с неясни, но в повечето случаи – гибелни за нея намерения. Изнасилванията и посегателствата над младите германки са само началото. Тези индивиди идват откровено не за да работя, още по-малко – да се приспособяват (мантрата на предателката на ЕС и на Германия Меркел “интегриране”), а за да живеят наготово и да насилват тези, които ги подслоняват и хранят.

Като е толкова ербап този Европейски съд за правата на човека, защо не заклейми и обрязването на мюсюлманските деца – те също не осъзнават какво им правят и едва ли са съгласни да изпитват такива болки (плюс риска от инфектиране). Да обявят като престъпление и даването на име – защото когато пораснат много хора не си го харесват (вкл. и пишещият тези редове).

Преди години на 2 пъти писах до нашенската Комисия за защита от дискриминация (главатар тогава й беше Кемал Еюп) с протест срещу гей-парадите – защото те ме дразнят и обиждат, карат ме да се чувствам дискриминиран, защото не споделям техните сексуални практики, Никакъв отговор. Виж, ако бях организирал парад на хетеросексуалните и някой от “меките китки” се оплачеше на тази уважаема комисия, сигурно щяха да ме заклеймят.

Върхът на либералната политика на “изуй-гащи” пред различните, е решението на кралския клуб “Реал” – Мадрид (от католическа Испания!) да премахне кръстчето от славната си емблема – за да не се дразнели феновете-мюсюлмани… Някои кметове на европейски градове не сложиха коледни елхи в градовете си – пак поради същата причина. Полицията в Кьолн цели 5 дни мълча относно гнусните посегателства на пришълците-скакалци върху собствените си момичета! Нещо повече – зверски изнасиленото 13-годишно рускинче от един немски град е било приучвано от полицията да лъже, че само се е навряло в гнусните лапи на нерезите. Ами ако някой я е заразил с венероза, недай, Боже – и със СПИН?!

Засега Ватикана не е реагирал на странното решение на въпросния съд. Не се чуват гласове и от Патриаршията в Истанбул. Да, още е рано, но дали изобщо ще реагират? Както не реагираха, когато прищълците изхвърляха от лодките арабите-християни. И когато Ислямска държава разрушава най-старите християнски храмове, да не говорим за десетките хиляди обезглавени християни-мъченици от завладените земи.

Гответе се, братя европейци, да налагате фесове, чалми, фереджета и бурки. Дехристиянизацията на Стария континент върви с пълна сила, със съдействието на редица ваши държавници.

Мечтая си повече европейски държави да имат лидери като Виктор Орбан и Милош Земан, които назовават нещата с точните им имена и не се боят да се противопоставят на посегателствата върху техните народи и традициите им.

А те са свързани с християнството!

Няма ли го – с Европа е свършено окончателно.

Comments are closed.