“СОТА” е навсякъде!!

“СОТА” – това е абревиатура на измислен от мен (но реално съществуващ навсякъде край нас!) Синдром на отчуждението, омразата и агресивността. Ще ме опровергаете ли? Всеки ден чуваме и гледаме по медиите потвърждението му. Млатят се шофьори – с бухалки, с дървени пръти, че дори вече и децата; те пък се и стрелят – по кръстовища, околовръстни шосета, училищни дворове.

Какво ви става, братя българи, полудяхте ли?! Опомнете се!

И всичко това: на фона на надигащото се пред домовете ни бежанско цунами, нагло настъпващата към южните и североизточните ни области натовска съюзническа държава, икономическата ни и духовна (тя е по-страшна!) нищета.

Мит е, че сме добри и се обичаме. Ние откровено се мразим!

Малко ли ни е, че сме били подлагани толкова века на геноцид, та и да се самоунищожаваме?

Княз Борис-Михаил Покръстителят избива до крак 52 боляри заедно със семействата им, защото се противопоставяли на новата религия; искали си Тангра. Ако са били, общо взето, по 6 души (баща, майка и поне 4 деца), това прави 300 души курбан!
3 века по-късно идва киевският княз Светослав и избива други 300 знатни българи, защото Плиска му харесала за столица.

Да не говорим за 5-те века кърваво турско робство (нямам друг, благозвучен термин) – още със завземането на Велико Търново първата им работа е да избият болярите, след като са ги призовали да се съберат в църквата, уж за съвещание. Няма българско въстание, което да не е удавено в кръв от поробителя; да не говорим за десетките хиляди изнасилени девойки и жени и взетите мъжки момчета за еничари.

През Априлското въстание даваме между 28 и 40 хиляди жертви; от страна на османлиите (турци, помаци и цигани) те са под 150.

(Някой да е чул да изнасилена или обезглавена туркиня? Или за разпрана бременна ханъма?)

Това е яростен геноцид, непознат от никой друг народ досега!

Няма да се спирам на войните за обединение – те са си войни. Но ето ги и братоубийствените – започват от Владайското въстание, минават през Септемврийското въстание, заповядано ни от Коминтерна (поне 3 хиляди жертви), атентата в църквата “Св. Неделя” на 16 април 1925 г., Велики четвъртък (над 160 невинни жертви), последван от “белия терор” на проф. Ал. Цанков (други десетки избити българи!), партизанското движение (около 2 хиляди партизани и ятаци), кървавите 6 седмици след 9 септември (избити са над 30 000 “буржоа”, цветът на нацията ни; всичко е извършено под диктовката на “вожда и учителя на българския народ” Георги Димитров и организирано от мегапалачите му Антон Югов и Трайчо Костов).

За да стигнем до днешното обезлюдаване на Майка България: в последните 25 години на “демократичните промени” Родината си са напуснали поне 1,5 млн души – много повече, отколкото през войните!! И то – предимно млади и образовани!

Изтича кръвта ни!

И като капак на всичко: се млатим с колове, палки и боксове, и се стреляме…

Срещу “СОТА” трябва да тръгнат всички заедно: МВР и МОН, цялото Народно събрание и Правителството.

Иначе – при биологичното ни стопяване със “скорост” 50 000 души годишно, оставам на вас да изчислите след колко години ще изчезне последният българин…

Comments are closed.