Овцедушната Европа ще бъде заклана!

Двете Техни Светейшества – Папата и Патриарха отишли на о. Лесбос да бършат сълзите на пришълците. Безспорно, между тях сигурно има и бегълци от ужасите на войната, но известна част непременно са джихадисти, които преди това са клали християни и разрушавали храмовете им.

Франциск може би пак ще умива краката на тъмни субекти, че и ще ги целува, за погнуса на върващите.

Спомнете си как развълнуван великодушен французин свиреше на бяло пиано в Париж непосредствено след кървавия атентат. Това било знак на помирение – на овцата с палача й?! Друг пък, овдовял, написа открито писмо до бомбаджията, отнесъл майката на детето му: не го бил мразел и нямало да учи сирачето на мъст.

Когато има демонстрации на изплашени (и с право) граждани срещу навлеците, заливащи като цунами Стария континент, който скоро ще бъде потопен от него, ведно с евроатлантическите си ценности и ще удави всеки несъгласен да приеме исляма, а жена му и дъщеря му, да носят бурки, винаги има и насрещни контрадемонстрации – на либерали от рода на откровено антибългарския Хелзинкски комитет (интересно кой му е спонсорът?!), дето искат съжителство с неидентифицираните тъмни субекти. (Че тогава защо не ги приемат по къщите си – да ги изхранват и подслоняват цял живот, без да работят?)..

Овцата, когато я водят на заколение, блее и се дърпа.

Европа на провалилите се Меркел, Юнкер и Франциск дори не е овца.

Смятайте я вече за дърта пастърма.

Comments are closed.