Какви ли болести още ни мъкнат пришълците?!

Появиха се съобщения за наличие на кожна лайшманиоза сред мигрантите, което тревожи хората.

Това неконтролируемо нахлуване на пълчища пришълци (не ги наричам бежанци, защото около нас не се водят бойни действия) трябва да тревожи всички европейци. В страните, откъдето идват тези хора, се срещат всякакви тропически болести, като лайшманиозата, която бива не само кожна, но и висцерална (засягаща вътрешните органи) и дава 10-11% смъртност. В близкото минало (Втората световна война) я е имало и у нас – в тракийските градове Стара Загора и Ямбол, в Македония. Да, пришълците носят огромен епидемиологичен риск за цяла Европа. В Африка буквално бушуват туберкулоза, хепатит, малария, сифилис, СПИН (всеки ден по света 8500 души се заразяват, а 5500 умират от него – и това са предимно африканци); децата им идват неимунизирани; предричам избухването на епидемии дори от забравения полиомиелит (детски паралич).

Учудвам се, че Световната здравна организация, най-вече – европейският ѝ център, не реагират нито с думичка. Хайде, за държавниците е донякъде простено, те не са твърде наясно с проблема, макар да са в основата му (спомняте си как Меркел възторжено и великодушно призоваваше пришълците: “Идвайте, ще ви приемем всичките, без таван!”).

Юнкер завчера каза, че ЕС трябва да приеме още 2 млн. Каква престъпна безотговорност към европейските народи! Да не говорим за реалната опасност от “изяждането” на социалните фондове и ислямизирането ни, което повечето от тези навлеци (немалко от които са фанатизирани джихадисти-фундаменталисти) открито се канят да ни сторят. Не ни е нужна Трета световна война, която да разруши Стария континент, люлката на световната цивилизация. Знаете как варварите са опустошили и унищожили Рим преди 16 века. Е, това ни чака и нас – ЕС е без армия, полициите в разгащената либерална Европа не си сътрудничат, държавниците (като изключим Вишеградската четворка и особено – Виктор Орбан, който е моят кумир) бездушно си кротуват и с хленч се надяват единствено на Господ. Но той скоро ще стане Аллах…

Comments are closed.