Застреляй дете – спаси маймуна!

Голямо възмущение заля планетата. Пазачите в Зоопарка в Синсинати застреляли горила, след като тя повлякла дете (с явната цел не да си поиграе, а да го използва за закуска), което попаднало в клетката ѝ. Що за безобразие и нехуманност: да спасяват живота на някакво си човече, след като горилите от този вид са на изчезване? Ние, хората, сме цели 7 милиарда, а тези маймунеци – накъде около 700. Не са ли могли да преценят кой вид е по-стойностен?…

Човечеството наистина обезумява от ден на ден! Европа я залива цунами от безпросветни, неграмотни, мързеливи и фанатизирани готованци инеидентифицирани главорези-фундаменталисти, които нахлуват в люлката на цивилизацията без лични карти и с ятагани между зъбите, за да режат главите на тези, които не искат да приемат исляма – и нейните лидери дори призовават за нови 2 млн пришълци (Юнкер); щели дори да приемат “колкото дойдат, без “таван” (фрау Меркел-ханъм). Други либерали от целия свят негодуват срещу… спасяването на едно невинно дете от зъбите на горила (интересно, как биха реагирали, ако това дете беше тяхно).

В канадски градове пък се появиха учителки-лесбийки, които учат 3-годишни деца на ранен секс (предимно анален), фелацио, кунилинкцио, брак между хомосексуалисти, инцест (да го правят с родителите си). Иначе се пишат християни – а Библията забранява тези деяния.

Фактически навсякъде по “белите страни” упорито се натрапва погнуса към самия човек и обезценяване на живота му. За олигарсите той има значение само като покупател-потребител, вкл. и на отровни ГМО-храни, източник на доходи за тях.

Има един филм “Планетата на маймуните”. Натам ни тласкат обезумели “държавници”-либерали от рода на брюкселските и берлинските чиновници.

Да си се преместят там.

А нас да ни оставят на Планетата на Малкия принц – където властва единствено Човеколюбието!

Та, ако вземем предвид гневните реакции на природозащитници и мизантропи, бихме извлекли поуката и правилния съвет към полицията в Синсинати, а и към евроГейските ни управници:

“Убий дете – спаси маймуна!”

С пожелание, ако го одобрят, да го употребяват в собствените си домове. Но не и да го натрапват на хората, които – все още! – уважават и спазват християнските ценности.

Comments are closed.