Изнасилването е убийство на душата

Във връзка със снизходителното отношение на редица германски съдилища, които пускат… мигрантите, изнасилили германки под предтекст, че те ги предизвиквали и възбуждали посредством по-оскъдното си облекло, се обърнахме за коментар към д-р Тотко Найденов, специалист по социална медицина, гл. редактор на в. “Български лекар”, в качеството му на автор на немалко книги, третиращи темата, като “Джобен гид за любовта и секса”, “Здравна азбука”, “Болестите и сексът на държавниците” и мн. др.
– Как ще определите изнасилването като деяние?
– Като убийство на душата. Изнасилването е несъмнено най-голямото извращение (перверзия), защото е постигнато въпреки волята на жената, реципрочно девойката. То се осъществява не само физически, защото изнасилване фактически има и когато деецът напр. използва положението “служебна или финансова зависимост” и принуждава служителката си да му се отдава, в противен случай няма да ѝ удължи трудовия договор. Изнасилване има всъщност и когато става реч за малолетно дете, момче или момиче, което не осъзнава какво прави. Да не говорим за зоофилията (сношение с животно), защото то си е също изнасилване.

При всички случаи изнасилването безспорно причинява силен стрес и оставя трайни негативни следи в съзнанието на потърпевшия. Затова то би трябвало да се разглежда и осъжда именно като убийство на душата.

В недалечното минало при изнасилване даваха направо смъртни присъди. Шороко известен е случаят отпреди 50-60 години в Мездра, когато за групово изнасилване на момиче бяха осъдени на смърт и разстреляни 5-6 от извършителите. Оттогава в този край няма нито едно изнасилване…

В случая с либералничещата Германия и нейните снизходителни към мургавите престъпници съдии мога да кажа само едно: учуден съм. Когато съветските войски превземат Германия (зимата и пролетта на 1945 г.) те брутално изнасилват 2 млн германки, независимо от възрастта им. Сталин ехидно е казал нещо от рода на: “Преминали са през ужасите на войната, видяли са толкова много насилие над нашите хора, сега нека да се забавляват…”

Би трябвало националната памет на германците да е чувствителна към изнасилването.

Но явно комплексите от хитлеристките концлагери и зверства и сегашната им пагубна евролиберална политика ще им изиграят лоша шега.

Нищо добро не трябва да очакват от тези неидентифицирани неграмотни пълчища, немалка част от които са отявлени джихадисти-главорези,нахлули като варвари в страната им, след благосклонната покана от Мути Меркел, без визи, без паспорти, на всичкото отгоре – посрещани като герои и обгрижвани като рохки яйца.

Нещо повече. Уж свободните германски медии криха цяла седмица издевателствата на наглеците в новогодишната нощ в Кьолн над германските девойки. Правителството издаде дори брошура как се прави секс с мургав пришелец. А Мутито посъветва сънародничките си да не се обличат предизвикателно, за да не ги съблазняват, щото, видите ли, момчетата били здрави и загорели и изпадали в стрес, като видели голи кълки…

Въпросът има и друга, още по-неприятна страна. Немалка част от тези хора идват с болестите си. В Северна Африка и Близкия Изток има много туберкулоза, проказа, да не говоря за СПИН…

Но каквото си направиш, никой не може да ти го направи.

Tags: 

Comments are closed.