Шъ съ справим!

Предателката на Германия и на Европа Меркел, след като се кри няколко дни след новите ужасяващи атентати, най-после се появи пред журналистите и с типичния си бодрячески комсомолско-телешки оптимизъм заяви: “Ще се справим!”.

Това заклинание тя най-безсрамно произнася от миналата година насам, след като призова тъмните неидентифицирани субекти от Близкия Изток и Африка да нахлуят безпрепятствено, без визи и паспорти, в страната й и на Стария континент. Така извърши ритуалното им самоубийство. Няма, значи, нищо страшно, че джихадистите сеят смърт в държавите, които са ги приютили и хранят безплатно, че все по-често посягат на германките и нерядко ги изнасилват (да не забравяме, че идват от страни, където туберкулозата и СПИН са масови болести!), че не искат да работят (само 50 от всичките близо 1,5 млн пришълци са се хванали някъде на работа – и защо им е нужно, след като не са гладни?). “Шъ съ опрайм!”, бе едновремешният ироничен призив на Кулеков и Бойчев. Изглежда, фрау Меркел (повече ще и отива “ханъм”) го е взаимствала от тях.

Приглася ѝ и папата-наивист, който за сетен път призова Европа да приема мигрантите с отворени обятия. Няма значение, че всички изповядват враждебна на християнството идеология, че голяма част от тях са бойци на Ислямска държава и намеренията им са да ни завладеят, да изнасилват жените и дъщерите ни и да променят религията ни (който не е съгласен: ще му резнат главата; колко му е?).

Но какво му пука на папата-аржентинец за Европа, люлката на цивилизацията?

Така и не разбраха европейските неолиберали, че политиката, която налагат на собствените си народи ги обрича на унищожение.

Трябвало сме да бъдем толерантни към тези чужди на нравите и манталитета ни хора. но “да бъдеш толерантен в зверилник, е равносилно на самоубийство”, казваше Хайтов. Нещо повече – ние сами си отглеждамеу приютяваме и изхранваме собствените си главорези и изнасилвачи.

Надеждата ми е в мъжествената политика на Виктор Орбан (ето кой би трябвало да управлява ЕС!), която се следва и от Вишеградската четворка и Австрия. Необходимо ни е сътрудничество и с християнска Русия, а не налагане на санкции срещу нея. (Що за лицемерие и наглост е Западът да я поощрява да громи Ислямска държава и в същото време да я отслабва чрез тях; нещо повече – да я обгражда отвсякъде с враждебни военни бази и да й крещи, че нямала право да струпва войски – на собствената си територия!?)

След първото си самоубийство (Версайският договор, който беше забременял с Втората световна война и закономерно роди Хитлер), Европа бавно и мъчително извършва второто.

Сега Европа е обезумяла, психясала. Тя е налегната от масово паническо разстройство, страхова невроза или най-малкото – постоянна тревожност. Това са хронични психоемоционални стресови състояния, които предизвикват хипертония, инфаркти, инсулти, диабет, рак.

Учудващо е, че на фона на всичките тези беди и, най-вече – на неудържимото ни застаряване и стопяване (с 60 000 души ежегодно само по биологически причини; други 40-50 000, предимно младежи, напускат Родината си), нашите пишман-политици не предприемат нищо относно демографската ни катастрофа, а се гаврят със собствения си народ, като, само 3 месеца преди изборите, го държат в неведение и продължават да се дебнат кой пръв ще посочи кандидатите си за президентския пост. Не ще и дума, сегашният ни “държавен глава”, от който всички се срамуваме, обезсмисли институцията, но все пак партиите бяха длъжни отдавна да са се произнесли по номинациите си.

Явно българският народ е вече опитомен или обезсърчен, отчаян, или, по-скоро – умело хипнотизиран, щом този въпрос не го вълнува. Лично на мен той ми изглежда като интубиран болен, който съзнава своята обреченост и с абсолютно безразличие се е оставил в ръцете на хирурзите си.

Comments are closed.