Второто ритуално самоубийство на Европа

Без съмнение, Европа върви с бързи крачки към своето второ самоубийство (първото беше Първата световна война). Как другояче да определим радостната ѝ готовност да приема под полите си неопределен брой навлеци – неграмотни, необразовани, мързеливи, не желаещи да работят, гладни, немалко от тях – с откровено ислямистки замисли, при това – да ги приютява без визи и лични документи, на янюшко доверие, в подготвени напълно безплатни  жилища, със солидни социални помощи.

Европа просто е обезумяла! Ясно е кой й дава тези заповеди – една велика страна, която не желае конкуренция. Но защо ще ги изпълнява сляпо, без никаква мисъл за собствените си граждани и техните деца и внуци?!

“Ще трябва да въведем германски ислям” – наскоро каза германският финансов министър Шьойбле. Не, не е шега. Няма германски, нито английски или какъвто и да е друг ислям. Ислямът си е ислям – и той не признава други религии, освен своята и други молитвени храмове, освен джамиите. Ако не му се покорявате – ние, българите, най-добре знаем какво ви чака и вас… Германците така и не разбират какво друго ги чака: то им бе подсказано с издевателствата и изнасилванията на гарата в Кьолн. За огромно наше учудване полицията дълго време прикриваше тези престъпления (и не само тях) на скъпите гости, незнайно защо. Нещо повече: веднага бяха пуснати листовки, които изобразяваха как тъмни мъже правят секс с белите германки. А това е тема-табу в Германия; там още помнят 2-та млн изнасилени от съветските солдати германки. Е, явно им е харесало…

“Идвайте, идвайте насам, ще ви приемем без “таван”!” – призова ги фрау (вече по-добре да се титулова ханъм) Меркел само ден след историческата си среща с американския президент през м. август м. г. И те с готовност тръгнаха насам – истинско цунами. Да, сред тях има и дечица, бягащи от бомбите. Но повечето бяха и продължават да бъдат млади здрави момчета с безумен блясък в очите и ятаган между зъбите. Европейският парламент прие и нова безумна Резолюция (с 339 гласа “за” и 333 – “против”; само 6 повече!) за насърчаване на… миграцията. Сред одобрилите са и нашите евродепутати от БСП и ДПС. За ДПС е ясно – те изпълняват разпорежданията на една наша съседка. Но що правят там гласовете на БСП, чиито депутати непрекъснато ръмжат срещу мигрантите и се правят на родолюбци?

Съгласно тази идиотска Резолюция страните-членки на ЕС ще трябва да предоставят безусловно убежище на хора, идващи от Близкия Изток и Африка, без визи, без паспорти, независимо от причините; дори и ако се оплакват от… климата в родните си страни… Не трябва да ги изолират в лагери, а да ги настаняват в градските квартали, с предоставени безплатни жилища и щедри социални помощи (без да са влюжили нито цент в бюджетите на тези страни).

Отделен е страшният въпрос, че тези хора представляват не само демографска (защото идват с детеродните си органи и обичат да се плодят неконтролируемо), но и епидемиологична бомба! Те идват от Африка, където умираемостта е основно от малария, туберкулоза, СПИН, холера, дизентерия; да не говорим за мълниеносно разпространяващата се смъртоносна в 60% ебола! Децата им не са имунизирани; могат да пренесат детски паралич, коклюш и какво ли още не.

Но Мути Меркел ги призова: “Идвайте!”, а Папата я допълни: “Приемайте ги!”. Той не пророни и дума, когато Ислямска държава избиваше коптите (първите християни) и режеше главите на свещениците и монасите им, разрушаваше хилядолетни църкви и манастири. В замяна на това толерантна Европа щедро строи джамии. Я идете да построите една църква в Саудитска Арабия – ще ви резнат главата още при първия поставен камък.

Виктор Орбан е съвършено прав: тези хора са чужди на нашия европейски манталитет и християнската ни религия; изобщо – те са друга цивилизация, при това – недружелюбна, направо враждебна, целяща да промени нашите ценности. Не ние – тях, а те – нас ще интегрират, фрау Меркел-ханъм, добре го запомнете. “Толерантността в зварилник е равносилна на самоубийство”, казваше Хайтов.
Нашите послушковци реагираха даже още по-рано от европейските депутати. С ПМС № 208/12 август т. г. те задължиха общините да приемат навлеците, да ги приютят, хранят и им дават щедри социални помощи; разбира се – за сметка на своите тънки бюджети, т. е. чрез късано залъка от устата на пенсионерите и децата ни. Да не говорим какви погроми ще бъдат, ако цунамито от неуправляемите тъмни орди-скакалци залее малката ни страна, и без това съвсем оголяла откъм население по селата.

Наред с тежкия демографски проблем (стопяваме се биологически с 60 000 души годишно и още 60 000 младежи, напускащи Родината си), бежанският съвсем ще ни разтърси. Е, милата Кристалинка ни уверяваше, че арабите ще оправят демографския ни проблем. Меркел пее сщата песен: ще ги интегрираме, шъ съ упрайм. Да учи арабски и няколко сури от Корана – това ще й препоръчам аз.

И какво прави Фортекс? Посреща мигрантите още на либийския град и вместо да ги върне обратно, щедро ги превозва на италианските и гръцки брегове, т. е. изпълнява ролята на безплатно такси за навлеците. Сега в операциите ще се включи и НАТО.

Съсипването и унищожението на Европа върви в пълен ход.

На България – също.

Само след 10-тина години ще отчетем успешното второ самоубийство на обезумялата Европа.

Докато тя не е започнала съвсем да агонизира, единственият изход е предателският ЕС да бъде час по-скоро напуснат и разпуснат.

Човешкият живот явно няма никаква стойност в Европа, наричана (с право) люлка на световната цивилизация. Ще го докажа с един бегъл поглед върху касапниците, които тя е организирала сама за себе си.

Цезар, наричан Цар на царете, изколва 1 млн мирни жители в победена Галия; после – още 500 000 усипети и тенктори; така извършва първия геноцид над цели народи. 30-годишната война (1618 – 1648) между католици и протестанти буквално обезлюдява Централна и Северна Европа.

“Светата” Инквизиция, създадена от Папа Луций III изгаря на клада десетки хиляди еретици и евреи. Католиците организират и срамната за Христовата черква Вартоломеева нощ (23 срещу 24 август 1572), през която избиват най-малко 3 000 протестанти в Париж и около 10 000 – в цялата страна; нещо повече – картината, изобразяваща безумната сцена още виси тържествено във Ватокана. Хърватинът-усташ Анте Павелич организира избиването на 1,2 млн сърби само защото са православни, в зловещия концлагер Ясеновац; там е създадено и специално крило за деца, в което са вкарани 24 000 сръбски дечица, половината от които усташите избиват.

В нощта на 29 август 1942 г. те организират състезание по рязане вратовете на беззащитните концлагеристи чрез специалния нож-“сърборез”; то е спечелено от някой си Петер Бързица, заклал 1360 сърби, единствената вина на които е, че са правиславни. Възмездието не закъснява. След разгрома на Хитлер партизаните на Тито и Милован Джилас избиват край австрийския град Блайбург 15 май 1945 г. бягащите 100 000 (някои твърдят, че са 200 000) усташи, заедно със семействата, вкл. и децата им. )После чакайта сърби и хървати да живеят братски…)

През юли 1995 г. сръбските войници на ген. Ратко Младич избиват в Сребреница 8000 младежи и мъже само защото са помаци (мюсюлмани), под погледа на шведските части на ООН. Цялата безумна война при разпадането на изкуствено създадената държава Югославия, водена от лудия Слободан Милошевич, коства живота на 200 000 славяни!!

Абсолютно безсмислената Първа световна война отнема живота на 10 млн души. Закономерно последвалата (заради унизителния Версайски договор, напълно унижаващ и разоряващ победената Германия, въпреки съветите на американския президент Уилсън победителите да бъдат снизходителни) Втора световна – 50 (според някои – 60) млн.

Цял в кръв е обагрен новият национален герой на Украйна – Степан Бандера. Този върл фашист посреща окупаторските германски войски с възгласа “Хайл Хитлер, хайл Бандера!” и мечтае за “Чиста Украйна”. Организира ужасното Волинско клане (започнало на 9 февруари 1943), в което са избита 80 000 (според други твърдения – 150, дори 200 хиляди) руснаци, евреи и поляци, чиято вина е, че не са украинци, вкл. деца и пеленачета…. В мерзкото деяние-геноцид участва украинската СС-дивизия “Галичина”, в чест на която Петрошенко откри паметна плоча, а на кръволока Бандера в Киев и още 10-тина други градове са издигнати паметници.

Не виждам разум и човечколюбие и у съвременните брюкселски зелки, пардон – управници, вкл. комисарите, към чиито пенсии по 24 000 евро добавят “за адаптация” (?!) и други 460 000 евро накуп.

Кога ще ги изметем?!

Ще допълня мнението си относно гнусната Резолюция на Европарламента, предателски подкрепена от евродепутатите на БСП и ДПС с изумителното антибългарско изказване на т. нар. образователен министър Кунева: че в Смолян живеели… етнически турци. Познавам добре  Смолян и областта му: там няма нито един турчин – само българи – християни и мохамедани. В Кърджали – да, но не и в Смолян. Милият Хайтов, сигурно се обръща в гроба от болка; той така обичаше България. Казваше: “И главата ми да отсекат – тя ще се търкаля и ще вика: “Да живей България!”.

Ето, че за сетен път лъсна предателската отродителна и дебългаризираща политика на МОН. Бившият министър Тодор Танев, най-голямото недоразумение на кабинета Борисов-2 искаше да въведе термина “съжителстване” вместо “турско робство” или поне “владичество”. И радостно представи – и то в БАН! – наглата книга на Давутоглу “Стратегическа дълбочина”, в която той бленува за възстановяване на Османската империя в старите ѝ “реални граници”…  А Танев се ицзепил, че ние, българите, трябва да бъдем щастливи, задето сме били част от нея… Щастливи – с рязането на глави, бесилките, отнемането на мъжки рожби за еничари, изнасилването на дъщерите и жените ни?! Сега приемничката му, която той така тържествено посрещна със свещения школски звънец, продължава протурската му политика.

Два пъти съм искал от Борисов, с открити писма до него, да уволни Кунева: заради отродителната ѝ политика и заради грубата ѝнамеса във вътрешните работи на автономния Медицински университет – София. Сега я искам за трети път.

Comments are closed.