Унищожаването няма да ни се размине

В близкото соцминало имаше един такъв виц. По време на народната власт имаше един недоимъчен период: режим: на тока, недостиг на хранителните стоки и пр. Накрая някакъв уплашен гражданин плахо влязъл в ЦК и предложил: “А защо не пробвате с ДДТ?”. Отговорили му: “Замисляме бесене на населението.” А той, угоднически: “Въженцата ние ли да си ги купуваме?”

Този път – няма лабаво!

Депутатите ни до един, без изключение, ръкопляскаха на едноокия пират Ран и другия разбойник – съратника му Ът и приеха самоубийствения им икономически план, в който бе залегнала целта да станем 5 млн (подчертавам: никой не възрази:- нито сини, нито червени). И като се почна….

Разпродадоха чрез т. нар. “масова приватизация” и РМД-та цялата ни дотогава успешно работеща индустрия с активи 100 млрд лв, в хазната влязоха 3 млрд (останалите – ясно къде: в джобовете им). Разгониха младежите ни да се скитат немили-недраги по чужбините. Въведоха солидарно здравно осигуряване и иззеха от него 1,4 млрд лв за асфалт. Бързо станахме най-бедното, най-болното и най-бързо стопяващо се население с най-ниска продължителност на живота в ЕС. Отделно пък този ЕС ни направи безлична глуха провинция.

Накараха ни и почти да си закрием енергетиката (с което токът за битови нужди поскъпна 4-5 пъти), да откажем “Южен поток”, да си съсипем селското стопанство. Наредиха ни безотказно да приемаме ислямистки навлеци и да им даваме социални помощи, многократно по-високи от минималните пенсии на родителите ни. Сега подготвят вдигане цените на водата до небесни висоти, което ще обрече голяма част от населението на воден режим, не – на напълно изключване от достъп до водата.

Чест прави поне на президента Радев, че върна позорния и най-предателски Закон за концесиите, който ще приватизира цялата държава и ще я направи частна собственост на 100-тина алчни олигарси. Явно, те виждат и знаят:: населението се стопява неудържимо, поне да запазят земята на дедите ни за своите поколения.

От ясно по-ясно е: подготвили са пълното унищожение на народа и държавата ни. И ще го изпълнят, повервайте ми.

(Уточнявам под клетвена декларация: не съм диспансеризиран в Психодиспансера и в рода ми няма параноици.)

Comments are closed.