А семейното положение?

Преди години дадох пресконференция и излязох с призив към кандидат-депутатите и кандидат-кметовете: да оповестяват не само дали са били сътрудници на ДС, имотното състояние и вероизповеданието, но и сексуалната ориентация и семейното си положение. Защо не вземат пример от американските политици (нали те са новите ни братя?): всички открито съобщават всичко това, без да се смущават (като Тръмп, напр.), че булката им е трета поред.

Аз не бих гласувал за стари моми, които не са създали семейство, но се напивът да ме управляват. Нито за мъж, който е натирил родилата му две деца жена, чиято единствена вина е, че е остаряла – за да я замени с друга, лъскава и знойна, защото това ми намирисва на безотговорност и егоизъм.

Единствено призивът ми да обърнат внимание на страшната демографска катастрофа, която е на път да срине държавата ни, бе взето под внимание. В някои партийни програми се прокрадват, макар и на пръв поглед трудно осъществими (колкото да ни замажат очите) предложения за преодоляването й, но всичко е закъсняло: ние сме свидетели на началото на края на българската държава и нация.

Хайде да видим кой ще се престраши да ни разкрие своето семейно положение. Иначе ще трябва да го научаваме от жълтите издания. А там е пълно с какви ли не глупотевини.

Comments are closed.