Спрете тези кобили!

Голяма простотия напоследък ни залива от сините екрани. То не бяха “Вип”-брадъри, не бяха масови кръщенета а ла Мун, не бяха сексуални съвети от прости необразовани разюздани жени с кобилешки фамилии. Сексът, дами и господа, не е само в опита; сексът е наука. Тази мъжемелачка разбира само от оргазми и Г-точки, но нищо-нищичко – от зачеване, венерически болести или афродизиаци.

По данни от СЗО всеки 24 часа, докато Земята се извърти около Слънцето, 100 млн двойки правят секс. Става реч за хетеросексуалните, гейовете, педерастите, евфемистично наричани от СЗО “мъже, които обичат мъже”.  И щом от 3 до цели 5% от мъжките популации в отделните страни са с обратна резба, да прибавим някой и друг милион и от тяхната розова кохорта. Но да се върнем към въпросните 100 млн двойки, които са се наслаждавали един другиму. 900 000 от жените, участвали в играта, са забременели.

Всеки Божи ден 150 000 от тях извършват аборт, а 50 почиват от усложненията му. Обаче 1 млн от веселяците са се заразили с някоя от 20-те СПИ, сиреч – сексуално предавани инфекции; те са от срамни въшки до СПИН, което се разчита “Смърт”. За въшките какво да говорим – тях почти ги няма, защото повечето жени са депилирани… Но, виж – СПИН – това е повече от страшно! Над 75 млн са заразените досега; 40 млн от тях вече са покойници.

За афродизиаците: кобилката с развалена българска реч е права: най-въздействащото възбуждащо средство е партньорката. Що се отнася до хапчетата, те могат да даряват, освен по-голямо втвърдяване на определени части от мъжкото тяло, и цялостното му втвърдяване завинаги… Хиляди са мераклиите, починали след приемане на афродизиаци; интересното е, че никой не е издъхнал върху своята собствена жена…

Но кобилката тези неща не ги знае. Не ги знаят и телевизионните водещи. Затова пошлостта и простотията ни заливат отвсякъде. Професори по агрономия ни поставят диагнози и ни дават съвети, кобилки ни учат как да правим секс.

А в същото време селското ни стопанство замира…

Comments are closed.