Вие от кой пол сте?

Новата щуротия на германските т. нар. държавници е предстоящото признаване на “третия пол”. Именно това предложение е внесено в Бундестага и то сигурно ще бъде прието – като имаме предвид самоубийственото безконтролно приемане на пришълците, немалка част от които са откровени джихадисти, След легализирането на гей-парадите, гей-браковете и осиновяване на деца от хомодвойките, това е поредната гавра с Майката-Природа и целенасочено потъпкване на човешката същност: половете да са два, мъжете и жените да общуват сексуално помежду си и да създават деца. 

Да, има хора, които са хермафродити или транссексуални, “с тяло на мъж и душа на жена” или обратното. Но никой не им пречи да живеят, учат и работят. И много по-важни, от държавна гледна точка, са хетеросексуалните взаимоотношения – те са в основата на живота и обществото.

При сбъркания Барак Обама хомосексуалистите получиха право да служат във войската; преведено това означава – да вкараш вълка в кошарата… Нещо повече, узакони се и друго странно право: сам да преценяваш коя обществена тоалетна да ползваш – мъжката или женската… Каква благоприятна среда за ексхибиционистите и воайорите…

Сега на ред е признаването на “третия пол”. Постепенно той ще измести мъжкия и женския. Ще узакони и местоимението “то” – което да се употребява вместо “той” и “тя”, за да не се обиди евентуално някой от въпросния “трети пол”; току-виж някой го е обидил, наричайки го “той” или “тя”. Проектира се нещо още по-страшно: вместо “майко” и “татко” да се въведе неопределеното “родител”. Сякаш човек, когато го боли или умира, стене “родителю”, вместо свещеното “майко”…

Очаквам следващата стъпка на еврокомисарите да бъде въвеждане в целия ЕС на тези понятия.

Припомням, че един шведски вицепремиер, вероятно – “то” или просто от левия тротоар, се бе изцепил разгневено: “България още не е въвела гей-сватбите, но ние ще им го наложим!”

Какво ще налагаш, бе, “то” или “ехо-ехинце”? Нали сте демократи, сиреч – против насилието? Няма ли първо да ни питаш, че тогава, трети пол майчин?

Абе, защо не си заврете своите евроГейски ценности някъде там, знаете къде – на онова място тъмно и злачно, където слънце не огрява?

И на втори февруари – да почерпите!

Всъщност, третият пол кога ще празнува? И ще ползва ли вазелин?

И коя тоалетна ще ползва?

Хайде, уточнете и тези жизненоважни за ЕС въпроси, и ми се обадете.

“Чакам те със буйна страст…”, както се пее в една стара градска песен.

Comments are closed.