Това ли са момчетата ти, Америка?

Едно нещастно 10-год. хлапе тържествуващо деэилираше на модния подиум в Ню Йорк, показваше лакираните си маникюри, идиотската прическа, въртеше клющав задник, правеше се на дама. Отвратително отвсякъде. Най-гадното бяха обаче бурните овации от страна на публиката…

Гордата майка заяви, че от малко обличала момченцето си (пардон, момиченцето) в роклички, подарявала му куклички, гримирала го. И двамата (поправка – и двете) били щастливи…

Това ли са момчетата ти, Америка? Това ли ти е идеалът, а вече – и триумфът: да им обръщаш пола, да противодействаш на Природата, на Бога, на Библията, дето присъства във всеки американски дом и с ръка на която твоите президенти полагат клетва при встъпването си в длъжност? Що за демагогия: Светото писание – съчетано с педофилия и хомосексуализъм?!

Слава, Богу – вече бившият ти президент Обама бе позволил на гейовете да служат в армията (сиреч – пусна вълка в кошарата), че дори и назначи техен нежен събрат за… военен министър. Нещо повече, пусна и друга безумна заповед: правото на всеки да ползва тази тоалетна, която смята за подходяща. Мъж си, но се чувстваш жена – е, заповядай тогава в женското WC и съблекалня. Демокрация е. Пък може да си ексхибиционист и да си размахваш атрибутите пред момиченцата или изнасилвач – и да се възползваш от положението; какво толкова – важното е купонът да тече, шоуто да продължава.

Ако всичко това ви харесва – прегръщайте Истанбулската конвенция и издпедерастявайте момченцата си. Но – собствените, не нашите! Отправям този призив към държавниците ни, които я подкрепят. Пък – нека да пускат невръстните си мъжки рожби на подиума с лакирани нокти и фустички, щом са толкова предани на насилствено натрапваните ни евроатлантически ценности, в които денонощно се кълнат.

Нали е демокрация, всеки има право на избор, на права и свободи? Да правят със собствените си деца каквото искат, но – не и с нашите!

Ние, българите, не искаме осъвременяване на страшната ни песен “Еничари ходят, мамо, от село на село, мъжки рожби вземат, еничари правят.”

Comments are closed.