Не порочната антихристиянска противоестествена “джендър”, а здравно-духовна култура

Десетки лекари, писатели, актьори и приятели излязохме с Открито писмо срещу истинските подмолни цели на Истанбулската конвенция – насаждане на противоестествената антихристиянска “джендър”-култура, която, ако бъде приложена в България, окончателно ще я съсипе и унищожи посредством сатанинското, злокобно планирано извращаване на децата ни. И това – на фона на демографския срив, най-високата заболеваемост и детска и обща смъртност и най-ниската продължителност на живота в целия ЕС!?

Нещо повече: МОН целенасочено води своята политика на дебългаризиране и отродяване на децата ни, като изхвърли от учебниците им вазовите, ботевите и други родолюбиви произведения, което е престъпление срещу Отечеството. Не може да има народ и държава без историческа памет, език и религия; иначе те ще се разпаднат и изчезнат. Това е още по-сигурно за държава, която не пази най-ценния си капитал, своето бъдеще: Децата!

Предлагаме на държавниците ни да насърчават не пагубната “джендър-култура”, а принципите на Движението за здравно-демографска политика и дълголетие “КОТА-100”, което основахме към Столичния съвет на Съюза на офицерите от запаса. В стратегията на “КОТА-100” са включени:

Задължително обучение в училищата по здравна и сексуална култура с цел насаждане на здравни и хигиенни знания и навици, избягване на социално-значимите, инфекциозните и полово-предаваните болести, както и на вредностите тютюнопушене, алкохол, наркотици, затлъстяване. Преди започване на сутрешните занятия да бъде издигано националното знаме – както се прави в САЩ, Турция, Австралия и други уважаващи себе си страни. Децата ни трябва да имат три основни ценности: Бог, Семейство и Родина!

Категорично не даваме децата ни да бъдат извращавани, отблъсквани, а дори и отнемани от бъдещите “джендър-контрольори” и предавани като сексуални роби на някакви чужди “приемни семейства” – каквито са сатанинските цели на тази конвенция – от бащите, майките и семействата си; както това вече се практикува в много европейски “либерално-демократични” страни! Това би било най-голямото и кошмарно насилие, планирано и прилагано от една конвенция, която уж се бори срещу насилието.

Братя българи, бдете! Да опазим най-скъпото на Майка България – децата и внуците си!

Tags: 

Comments are closed.