Къде е нашият Орбан?

Съкрушителна победа на Виктор Орбан – обра над 3/4 от депутатите в унгарския парламент. Оглушителен шамар за соросоидите-либерали и джендъри. Знаем как ще завият: ама бил популист, бил диктатор, не слушал, видите ли, брюкселските бездетни безродници. Така е. Популист – значи народен човек, от популо – народ. Лошо ли е да следваш желанията на народа си, да се вслушваш в гласа му?

“Мигрантите-мюсюлмани са ръжда, която разяжда държавността ни. Нашата религия е християнската! Отказваме да приемаме натрапваните ни от Брюксел “мигрантски квоти”. Европа не е Брюксел, а всички български столици!”, заяви той на предизборния митинг и изреди няколко столици; сред тях – ще се учудите ли – не беше София…

Наистина, ние станахме емблема на сляпо послушание и раболепие към господарите си, независимо дали са в Москва, Брюксел или Вашингтон. Не ни позволиха да построим АЕЦ “Белене”, да прокараме газопроводите “Руски поток” и “Бургас – Александруполис”; и ние безусловно, без да искаме никакви справедливи компенсации, се съгласихме. Това не може да бъде наречена популистка политика. По-скоро – “колянно-лакътна”.

Безпрекословно се съгласихме и да приемаме мигранти, да ги изхранваме за сметка на пенсиите на родителите си. Нищо, че повечето от тези навлеци идват от Афганистан и Африка, където не се водят военни действия. Нещо повече. Съгласно ИК сме длъжни да приемаме – с разтворени обятия и други части на тялото си! – всеки цветнокож, който заяви, че е хомосексуалист и спинозен.

Пак добре, че мигрантите избягват страната ни, защото тук ще получават далеч по-ниски от предоставяните им в България, Швеция, Норвегия и други западни страни социални помощи. А нали това е целта на тези пришълци: да ги храним и подслоняваме безплатно и без да работят?

Мечтая си за наш български Орбан.

Но – къде го?

Comments are closed.