Вие U ли сте?

U /undetermined/ значи неопределен. Това е един от 33-та пола, определен от сатанинската Истанбулска конвенция и нейния Обяснителен доклад, които вървят неразделни и от еврогейския Брюксел ни натискат да ги приемем безусловно /защото никой няма право да променя и сричка от тях/. Сиреч – Трети пол. 

Е, това “U” вече поставят, както ни осведомяват от сайтовете, в Канада на… новородените бебета. Нека, като пораснат, да се самоопределят какви искат да бъдат. За предпочитане – от обратния бряг. Това е основната цел на ИК /защо пък да не бъде назовавана, за краткост, както се казва в договорите – направо U?/. Нищо, че ИК, пардон – U си е сложила като смокиново листо пред голотиите, невинното наименование, че е за борба с домашното насилие над жените и децата.

Започна се войната срещу човечеството. Няма да бъде далеч денят, когато това U ще бъде и официално въведено във всички родилни зали по света. Нека бебчето, като порасне, да се самоопределя, щото ние не довиждаме какво има между крачетата му. Впрочем, това твърдят и фундаменталистите: раждаме се мюсюлмани, но нашите грешни родители ни кръщават, без да ни питат, в християнството. Та, като пораснем и се осъзнаем, направо да влизаме в джамиите.

И в Европа започна промяната, диктувана от ИК: в т. нар. Велика Британия са изхвърлени думите “майка” и “татко” – има “родител-1” и “родител-2”; няма и “бременна жена”, а – “бременен човек” /защото може и да е мъж, нали се правят опити?/; в Италия са забранили празника на майката и бащата – да не се обидят третополовите, защото не могат да се възпроизвеждат.

Хора, събудете се!

Стига да сте мъже и жени, ане U.

Всъщност, нека бъдем “политически коректни”; извинявайте, ако някои от вас вече са U, че, току-виж, някой джендър ни е обвинил в хомофобия или използване на “езика на омразата”. А тези грехове сигурно скоро ще бъдат и криминализирани.

Абе, защо не взема и аз да стана, за по-сигурно, един U?

Comments are closed.