Проблемите на днешна България

1. ДЕМОГРАФСКИЯТ и ЗДРАВНИЯТ. 58 000 новородени (половината – на родители с небългарско самосъзнание). Прираст минус 6 на хиляда. Най-ниската раждаемост и най-ниска продължителност на живота (71,3 г. за мъжете( 78,2 години – за жените), най-високата детска и обща смъртност. Невиждан отлив на младежи, предимно – образовани.

2. МОРАЛНО-ДУХОВНИЯТ. Чалга-култура, опростачване. Изхвърляне от учебниците на исторически данни и на най-родолюбивите текстове. Сега се подготвя и джендър-идеология, чиято сатанинска цел е зловещо ясна: еничарско изземване на момченцата от семействата им и предаването им на “приемни” с цел изпедерастяване и феминизиране!

Изтриването на историческата и родова памет, на националната и религиозна идентичност, а вече – и на пола!! – и всичко това на базата на демографския срив, обуславя неизбежното изчезване на нацията и държавата ни.

Т. нар. “политически елит” усърдно изпълнява чужди планове (Ран-Ъг, Сорос, Меркел, Юнкер, Макрон, Ердоган) за унищожаването на народа и държавата ни; на тях им е необходима само територията ни.

 

Какво предлагаме ние?!

 

1. Не Истанбулска, а Ямболска Конвенция. Не джендър – а здравно-духовна култура: обучение в здравни знания и навици, без тютюнопушене, алкохол и наркотици, с възстановяване и изучаване на родолюбивите текстове, които националпредателите от МОН изхвърлиха от христоматиите.

Да се приемат принципите на ЯК:

“БОГ, СЕМЕЙСТВО, ОТЕЧЕСТВО!”

Искане за оставка на министъра на образованието и екипа му, както и на кметицата Фандъкова – да върне 180-те хиляди лв, които еднолично е заделила за охрана на предизвикателния гнусен гей-парад и гей-маратон, и то – пред очите на децата ни. Да се извърши финансова ревизия на МФ, МП, МОН и МТСП за средствата за джендър-обучение.

Предложение към Светия Синод: да отлъчва от църквата всеки държавник-радетел на сатанинската педофилска ИК, която представлява престъпление спрямо децата ни, т. е. – срещу човечеството.

2. Движение за здравно-демографска политика и дълголетие “КОТА-100” (вече създадено към СОЗ) на базата на здравословния начин на живот на родопчани:

“ЛЮБОВ, ДВИЖЕНИЕ, РАДОСТ”.

Това здравно обучение трябва да се внедрява в училищата (учебното ми помагало“Здравна азбука”, сертифицирано от МОН/2009), за да се изпълнява целта на “КОТА-100” и на ЯК.

Tags: , , ,

Comments are closed.