Имайте страх от Бога! Не унищожавайте децата на България!

София, 23 юли 2018 г.

П. П. За наша приятна изненада, КС отхвърли ИК, като – логично и справедливо –  я обяви за несъвместима с Конституцията! Блазним се от мисълта, че и нашите 3 поредни писма до Премиера, както и Ямболската конвенция, са изиграли някаква, макар и малка, роля за тази победа на Човеколюбието.

Не се и съмняваме, че джендър-активистите, след кратък отдих, отново ще захванат сатанинската си борба с Човечеството и с децата ни, опитвайки се да ги оплетат в мрежите си. Някой-си Емил Коен даже си позволи яростно да обвинява българския народ в… “православен фанатизъм”; доживяхме и това! Ще припомним на този неориентиран човечец, че въпросният “православен фанатизъм” е спасил дедите му – а индиректно и него самия – от изпепеляване в пешите на Освиенцим. Но – нместо да благословява него и народа, който го проявява – си позволява да го… наругае. Навремето тогавашният министър на външните работи Соломон Паси директно заплю вярата ни: “Майната му на православието!” Майната ви на вас, безродни неблагодарници!

Затова – няма да отпускаме ръце! Ще бдим за новите коварни замисли на сатанистите, целящи да затрият свещената ни Вяра и децата ни!

Да живее Майка България, да живеят дечицата и внучетата ни!

Бог, Семейство, Отечество!

Comments are closed.