На вниманието на г-н Бойко Борисов, премиер на Република България: ИК и джендър-идеологията

УВАЖАЕМИ  ГОСПОДИН БОРИСОВ,

 

Гнусната джендър-идеология вече пропълзява към училищата, насърчавана и финансирана – уви! – от собствената ни държава: МОН, МТСП, МФ, МП и КТ “Подкрепа”.

Вместо джендър там трябва да се изучава здравна и духовна култура – здравни знания и навици, борба с тютюнопушенето, алкохола, наркотиците и агресията, връщане на родолюбивите текстове в учебниците. (Предложение в този смисъл Ви пратих преди време, но не получих отговор).

Уви, темата с ИК отново е извадена от нафталина.

Предстои Ви нова битка за България. Чл. 46 от Конституцията недвусмислено гласи: “Брак може да се сключи само между мъж и жена, като правно значение има само бракът, сключен пред длъжностно лице по гражданско състояние.” Това положение е залегнало и в Библията: “И ако някой легне с мъж като с жена, и двамата са извършили мръсотия; да бъдат умъртвени…”, повелява Бог (Левит 20:13). Разбира се, никой не призовава хомосексуалистите да бъдат унищожавани (Хитлер го е правил, като е изпратил 500 000 германски хомосексуалисти в концлагерите, с розови триъгълничета на реверите; “Борбата с хомосексуализма е борба с фашизма”, казва Горки). Но тези болни хора вече съвсем го прекаляват: не стига, че ни дразнят и обезпокояват децата ни със своите отвратителни гей-паради, но и напират да извратят и изпедерастят и тях, и внуците ни посредством тази коварна ИК и насила да ни наложат своите хомосексуални практики, които не раждат живот.

 

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН БОРИСОВ,

Сега се надявам да се борите срещу ратифицирането на ИК, която би застрашила децата ни, особено момченцата (примерите с Норвегия и останалите скандинавски страни са повече от тревожни; там нерядко ги развращават; увеличили са се и детските самоубийства (всъщност – убийства при садистични оргии!).

Отнемането на деца от родителите им ще означава също и за тях ако не смъртта им, то поне тежко разболяване от стреса и мъката.

“Какво си ти – мъж, жена или хермафродит?”, възкликва Ботев. Днес този въпрос е актуален.

Нима ще допуснете всичко това да се случи и в България, и то – в условията на тежкия демографски срив и морален упадък?!

С това ли ще запомним управлението ви?!

 

Но, питам Ви: майки ли са непреклонните стороннички на тази сатанинска ИК (Цв. Караянчева, Илиана Йотова, Ц. Цачева, Мая Манолова, Десислава Атанасова), не се ли безпокоят, че джендър-контрольорите, като съвременни еничари, ще нахлуят в домовете им и посегнат и на техните собствени деца и внуци, за да ги направят третополови и хомосексуални, което означава – без поколение?! Или смятат, че, като са облечени във власт, са недосегаеми?!

Ако не обичат дори и собствените си деца и внуци и ако са безбожници и мизантропи – да гласуват за ИК. Но не са ли чели Обяснителния доклад към ИК (неразделна част от него), където всичко това е наистина обяснено много подробно, с циничното хладнокръвие на убиец на деца: обучение в мастурбиране от най-ранна възраст, агитацията им към смяна на пола (от мъжки – на женски чрез хормони, педофилия, хомосексуализъм и оперативно), разрушаване на семейството, неуважение към родителите, безпрепятствено отнемане на децата от тях и предаването им на неизвестни “приемни семейства”, предимно – педофилски и хомосексуални.

И не са ли наясно, че ИК всъщност няма нищо общо с насилието върху жените, а си е истинско, откровено и неприкрито, при това – гарантирано и подкрепяно от самата държава!! – насилие над най-беззащитната част от народа. Това е истински геноцид над него, ново еничарство – неолиберално, замаскирано зад мантрата на “евроатлантическите ценности”!

Става въпрос на живот и смърт за децата ни, т. е. за целия ни народ!! Те не могат да бъдат притежание на държавата или на някакви овластени от ИК джендър-контрольори, а на майките и бащите си!

Народът ни е дълготърпелив и боязлив, но няма да ви прости, ако посегнете на най-святото, на кръвта му, на децата му, само защото брюкселски соросоидни чиновници-педофили се опитват да се гаврят с тях и да ни изнудят да приемем въпросната им кошмарна ИК чрез заплахи и извиване на ръцете на държавниците.

Tags: , , , , ,

Comments are closed.