ИК бе отхвърлена. Следва ново настъпление на джендърите!

Изобщо не проявявам излишна еуфория /приповдигнато състояние, присъщо на наивниците/ от похвалното решение на 8 членове на Конституционния съд. Оставям без обсъждане особените витиевати мнения на 4 от въпросните магистрати; за Константин Пенчев и особено – за Филип Димитров /Ф. Д./ нямах никакво съмнение как ще се произнесат, останалите двама от кръжеца им са ми неизвестни.

Лошото обаче тепърва предстои. Щедро наторявани от филантропа /?!?/ Сорос /така бе наречен от ТВ “Европа”/, на припек изпълзяха джендър-организациите и, разбира се, прословутият Хелзинкски комитет, който винаги е действал в ущърб на България и на всеки, който не е ром /това не е напитка/ или гей /ще се въздържа от другото им простонародно определение/.

На светло изпъкна като свински тестис /бил съм селски лекар и съм виждал явлението/ някаква шайка от..-. БАН, която получила щедър грант от 26 000 долара от ЮНЕСКО, за да разработва програма за джендър-обучение в училищата. Извън съмнение е, че щурмът на джендър-соросоидите срещу семейните и християнски ценности, срещу децата /най-вече – момченцата/ и, изобщо – срещу човечеството ще продължи. Доказват го новопоявили се учебни помагала за сексуална просвета на… най-малките; доказват го и наредбите на Столичния инспекторат по образование за пропълзяване на джендър-обучението мв училищата.

На какво разчитат соросоидите-джендъри? На умората на обществото. На слабата му организираност. На недостига на активни борци /извинете за шаблонния израз/ против безумните опити за покваряване на дечицата ни и изпедерастяването на момченцата.

Но ние нямаме по-свято нещо от тях – децата и внуците ни.

Затова българският народ трябва да натика в миша дупка неолибералите-соросоиди – така, както направи Орбан в Унгария.

Трябва да благодарим не само на 8-те доблестни конституционни съдии, но и на Президента /за учудване неговата вице- беше твърдо “за” ИК; така се нареди на една нога с Цвета Караянчева, Цецка Цачева, външната “пеперуда” – по израза на Кеворкян – Захариева и Мая Манолова/, Светия Синод, БАН, СБП, които твърдо отхвърлиха сатанинските попълзновения на ИК.

Призивът ни е: Бог, Семейство, Отечество!

Пък който иска – да се присъедини към него.

Comments are closed.