Защо си нямаме наш Орбан?!

Унгарските държавници смятат, че на Запад нормалният християнски свят е на изчезване, тъй като там ценности като семейство, дом и нация вече не са на почит. Затова Унгария тръгна на война срещу “джендърската лудост”.

Понятието “социален пол” е абсурдно! “Специалността” “Изследване на половете” вече е премахнато от университетите със заповед на Орбан от 13 октомври. Тя се изучава само в 2 от тях и се финансира /ще се учудите ли?/ от Фондация “Отворено общество” на зловещия Сорос.

Унгарският вицепремиер Жолт Шемен смята, че “нормалността” е премахната от леви либерали, масони, ислямистки мигранти и хора със сексуални отклонения. /Нима бихте му възразили?/

Според блогъра Стефан Симеонов “В Унгария набеденият от западнаЛАта демокрация за диктатор Орбан защитава суверенитета народа и държавата си от всички извращения на брюкселските марионетки, събрани от кол и въже: лесбийки, мазни педофили, геронтофили, мизантропи, наркомани и безполови и бездетни изроди. А нашият премиер е човек без характер, който се бе опитал да ни пробута джендърската ИК.” Ще припомним на г-н Симеонов: поддакваха му председателката на 44-то НС, правната министърка, омбудсманката, бившата здравна министърка Атанасова и още няколко жени /майки ли са, не ги ли е страх ако не за нашите, поне за техните собствени деца?!/; но когато си политическо нищожество, лесно се огъваш.

Нека благодарим на доблестния Орбан, задето защитава нормалните християнски и общочовешки ценности, без които Европа много бързо ще бъде насилствено ислямизирана.

А ние – защо си нямаме наш Орбан?!

Comments are closed.