Декларация: Обществен съвет “Дядо и внуче”

Ние, българските дядовци, се организирахме в Обществен съвет “Дядо и внуче”, за да се грижим за здравето и духовността на своето най-мило и съкровено – нашите внучета, както и да ги предпазваме от преднамереното им унищожаване като хора и личности посредством извращаване, дебългаризация, тютюнопушене, алкохол и наркотици.

В последно време с нарастваща тревога наблюдаваме съживяването на джендър-агитатори и соросоидни безродници, които отново настояват за ратифициране на сатанинско-еничарската Истанбулска конвенция, въпреки окончателно отрицателното становище на Конституционния съд. Въпросните елементи са окуражени от странния и недопустим натиск на Европейския Парламент, по болшевишки маниер упражняван върху суверенните държави-членки на ЕС, осмелили се да отхвърлят ярема на налаганата от него ИК, чиято същинска цел, прикрита зад фасадата на борба срещу насилието, всъщност е насилственото опорочаване на внуците ни.

Няма да позволим подобно кощунство с Природата и Божиите повели, които недвусмислено отхвърлят еднополовите общувания! Всеки има свободно право да ги практикува, но не – и да ги пропагандира сред обществото и да ги налага на внуците ни!

Нашите исконни християнски и семейни ценности са Бог, Семейство и Родина, а единственият ни култ – към Майката и Детето. Те са особено необходими днес, когато у нас е налице демографска и нравствена катастрофа, вещаеща скорошно изчезване на българския народ и държавата му. Това са най-важните и болезнени национални проблеми, и те ще се задълбочат с опорочаването на децата и внуците ни.

Един призрак броди из Европа – призракът на насилствено насаждания безполов ялов джендъризъм. Съчетан с тлеещия ислямски фундаментализъм и безпрепятствената неконтролируема миграция, всички те заедно, спираловидно развивайки се, ще унищожат Европа, в т. ч. и България, които трябва да останат цивилизовани и християнски!

Няма да го допуснем!

 

Обществен Съвет “ДЯДО И ВНУЧЕ” настоява за:

 

# Приемане на Закон за нравствеността, забраняващ гей-агитацията, включително и скъпо охраняваните с наши пари извратени паради;

# Приемане на Закон за българския език;

# Въвеждане на задължително обучение в училищата по здравно-духовна култура и родолюбие, и незабавно връщане в учебниците на изхвърлените от МОН класически патриотични текстове.

Comments are closed.