На вниманието на госпожа Мая Манолова: Да възродим България! Не джендър-, а здравно-духовна култура за нашите деца!

КОПИЕ: Президент Румен РАДЕВ

КОПИЕ: Премиер Бойко БОРИСОВ

КОПИЕ: Министър Красимир ВЪЛЧЕВ, МОН

КОПИЕ: Елеонора ЛИЛОВА, ДАЗД

 

“Здравето не е всичко, но нямаш ли го, всичко друго е нищо!”, Сенека.

 

Призив от Обществен Съвет “Дядо и внуче”

 

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО МАНОЛОВА,

 

Като Ви благодарим за поканата да обсъдим темата с т. нар. Стратегия за защита на децата, искаме предварително да Ви набележим темите, които възнамеряваме да повдигнем пред Вас и смятаме, че са с особена национална важност, а именно:

 

Не вярваме на уверенията на социалния министър и директорката на ДАЗД, че Стратегията не цели отнемане на деца от родителите им по ужасния античовешки норвежки модел /десетки хиляди иззети деца; това не са си позволявали дори фашистите!/ и нашите опасения били фалшиви новини, защото сме загубили доверие в нашите политици и държавници.

На фона на безвъзвратната демографска катастрофа /годишен прираст минус 6,5 на хиляда; намаляваме с по 50 000 души само биологически; близо 2 млн българи, повечето млади и образовани, вече емигрираха!/, нови еничарски посегателства върху децата ни окончателно ще ликвидират нацията и държавата ни. Българинът може да се примири с нищетата, но фанатично, до кръв, ще брани своите деца и внучета. Гражданска война ли искате?!

Благодарим на Премиера, че отмени Стратегията; само че г-жа Лилова съобщи по “Хоризонт” на 12 май, че от края на м. май започва новото й обществено обсъждане, макар преди 2 месеца да бе заявила. че каквито и нови идеи да има, тя ще си остане непроменена, в сегашния си вид. Възникват въпросите: дали това оттегляне на Стратегията е всъщност предизборно замразяване и тази госпожа заслужава ли да остане на поста си?

 

За да не влизаме в излишни подробности, направо преминаваме към нашите предложения:

 

# Да приемете, да допълните или поне да подкрепяте нашите идеи да възродим България не чрез джендър-, а чрез задължителна здравно-духовна култура!

 

# Знаете, че българинът живее най-малко в целия ЕС и основната причина е, че няма почти никакви здравни знания и поведение – а те са в основата на профилактиката /предпазването/. За целта сме издали и съответната монография – “Мила Родино”, която включва здравна просвета /кратка анатомия и физиология на човека, обзор на социално-значимите заболявания, вкл. полово-преносимите заболявания и предпазването от тях, както и всички вредности – тютюнопушене, алкохол, наркотици, затлъстяване/, също – кратка история на България /защото нация без родова и историческа памет е обречена!/ и религиозна култура /кой е Исус, Мохамед, Буда и какво проповядват/.

 

# Приемане на Закон за българския език /изказването на турския посланик за задължително изучаване на турски език е показателно и тревожно; приемането на албанския за втори официален език в Македония е предупредителна камбанка; това ли чакаме да стане и у нас?/;

 

# Приемане на Закон за нравствеността – забрана за гей-паради и агитация /никой не преследва никого заради сексуалните му практики, стига да не употребяват насилие или финансова или служебна зависимост, но няма да им дадем правото да ги агитират, и то пред децата и внуците ни, а и да се опитват насилствено да им ги наложат!/, да бъдат забранени коварно подпитващи анкети, телефоните на “Анубис”, по които децата да се оплакват от родителите си; в България изобщо няма подобно насилие, както се опитват да ни внушават платените соросоидни активисти, безумната замяна на думите “баща” и “майка” с “родител-А и В”, както бе станало в Бургас и пр.;

 

# Подкрепяне на Движението за здравна политика и дълголетие “КОТА-100”, създадено в Столичния съвет на Съюза на офицерите от запаса; неговите цели също са залегнали в Програмата на Обществен Съвет “Дядо и внуче”.

 

# Най-строги санкции за наркопласьорите в училищата /да се наказват както при опит за убийство; така е в Гърция/.

 

Обществен Съвет “Дядо и внуче” е надпартиен и отчетливо родолюбив. Той работи за укрепване здравето на нацията /особено – на децата и мъжете в третата възраст, чието здраве е силно разклатено/, както и за нравственото опазване на внучетата ни. Идеите и целите му са приети от редица наши академици, професори и генерали, които са загрижени не само за тяхното здраве, а и сигурност. За съжаление, въпросната Стратегия я застрашава и трябва да бъде коренно променена, а не нагласявана според обявената от КС за противоконституционна Истанбулска конвенция.

Надяваме се да приемете като свои нашите принципи:

Бог, Семейство, Отечество!

Tags: , , , ,

Comments are closed.