Невинни?

Главният прокурор не намирал основания да се прекрати дейността на Българския Хелзинкски комитет, каквото е искането на ВМРО.

Значи: активистите на антибългарското НПО са абсолютно невинни и полезни за държавата.

Ще цитираме изказване по “Хоризонт” на председателя ѝ Кънчев относно решението на Конституционния съд, че ИК е несъвместима с нашата Конституция:

“Конституционният съд няма капацитет (как пък го разбра, без да е юрист?, Т. Н.) да защитава правата на човека (само БХК има това право, не разбрахте ли, гиди маскари с маскари!, Т. Н.). Тази кампания (против милата на сърцето му ИК, Т. Н.) бе изградена на лъжливи твърдения – ксенофобия, хомофобия, трансфобия (ами да, особено трансфобията??, Т. Н.). Крайно националистическите партии направиха своя мантра отрицанието на ИК. Словото на омразата (любимото обвинение на либералите, към всеки, който не е съгласен с тях, Т. Н.), подбуждане към омраза и дискриминация спрямо малцинствата (неговите любими малцинства; мнозинството няма значение и права, Т. Н.).”

Добрият човечец се оплака от “крайно отрицателно отношение към тях; наричали ги, видите ли, соросоиди, проводници на чужди интереси и на чужди за България идеологии. България започнала да прилича на Русия и Унгария (където подобни НПО – правилно! – бяха забранени като вредни за държавата и нацията, Т. Н.). Забрави да се оплаче от побой (което никога не му е извършвано), както бе излъгал по една от приласкаващите го телевизии.

Та, значи, БХК са невинни. И съвършено безвредни за държавата.

Дерзайте, до пълното й затриване, скъпи наши вождове и магистрати!

Къде си, Стефан Стамболов?!…

Предупреждаваме обществото, че неолиберализмът и глобализацията, съчетани с джендър-културата, налагана от ИК и бездуховността, целенасочено провеждана от МОН, сигурно водят до изчезване на народ и държава.

“Промиването на мозъци също е златоносно.”, гласи нова народна мъдрост.

Comments are closed.