Нашите исконни български принципи

Нашите исконни български принципи са:

# Бог е създал мъжа и жената и само те, според неотменимите Негови и природни закони могат да създават семейство и деца и да ги отглеждат в мир, съгласие и любов, подпомагани от обществото и държавата.

# “Вяра, Семейство, Отечество” – са основните ни общонационални, християнски и традиционни принципи и ценности, крепители на държавата и нацията, в които трябва да възпитаваме децата си – най-святото и неприкосновено нещо за всеки човек.

# Не проповядваме и не прилагаме хомофобия, но не приемаме хетерофобията, защото само хетеросексуалните връзки създават децата.

# Никой няма право да възпитава децата в хетерофобия, хомосексуализъм, инцест, промискуитет и педофилия, нито да ги отнема от родителите им без тяхно изрично писмено съгласие.

# Гей-парадите са открита и недопустима пропаганда и агитация към противоестествения и безплоден хомосексуализъм; те са оскърбителни за обществото, което в 98% е хетеросексуално. Никой не накърнява правата на хомосексуалистите и не ги преследва. Напротив – именно те си позволяват да посягат на правата на семействата, децата и родителите им. Позорно е за кметовете, които не само разрешават това открито, с нищо непредизвикано предизвикателство, но и го охраняват с огромни бюджетни общински средства, с които биха могли да нахранят хиляди бедни деца.

# Педофилията, инцестът и зоофилията са абсолютно недопустими престъпления, оскърбителни за Бог и човешката същност, които трябва да подлежат на обществен укор и съдебно преследване и в никакъв случай да не бъдат агитирани и проповядвани в обществото, най-малко – в училищата.

# Майчинството, бащинството и семейството са благословени от Господа, ненакърними природни свещени права и не могат да бъдат наричани другояче.

# Хомосексуализмът не е извращение, когато се практикува при взаимно съгласие, но е престъпление, ако се прилага чрез насилие, принуда и служебна или финансова зависимост. Никой не го забранява, нито преследва, но като опасен и за здравето и живота, не трябва да бъде агитиран в обществото, най-малко – в училищата.

# Всеки човек е свободен да осъществява своите сексуални предпочитания и практики, но не и да ги пропагандира в обществото чрез публични прояви, паради, анкети, устна и писмена агитация и произведения на изкуството, с изключение на благословения от Бога хетеросексуализъм, който единствен създава деца, крепи семейството и трябва да бъде закрилян и поощряван от обществото и държавата; те безусловно, неотклонно и фанатично трябва да защитават децата от развращаване и морални и сексуални посегателства.

# Осиновяването на деца от хомосексуалисти е опасно и недопустимо, защото може да създава предпоставки за педофилия, домашно и сексуално насилие и хронично разстройство на телесното им и психично здраве.

# Не приемаме делегираните от Закона за социалните услуги неограничени и безконтролни права на НПО, частни и чужди фондации да отнемат децата от домовете им – това са си го позволявали само еничарите, Гестапо и НКВД.

# Призоваваме Конституционният съд да отмени враждебните спрямо децата ни законови постановки в норвежки стил, създаващи опасност за нацията и държавата ни.

Comments are closed.