Препаратите на NATSTIM – най-подходящи за времето

Проф. маг.-фарм. Рахамин Шекердийски , бивш декан на Фармацевтичния Факултет, е безспорно най-големият създател и производител на оригинални препарати – лекарства и хранителни добавки у нас. Неслучайно преди години той беше удостоен от МЗ, Нац. Алианс “Живот за България” и в. “Български лекар” с единственото по рода си отличие “Фармацевт на България”.

В момента най-актуални са неговите протектори на имунната и антиоксидантна защита на организма – ИМУНО-ДЕОКСИ, RESPISTIM plus и PHARYNOSTIM, произвеждани от неговата фирма NATSTIM.

ИМУНО-ДЕОКСИ е патентован имуностимулиращ научно-обоснован авангарден комплекс и специфична комбинация от антиоксиданти, есенциални витамини и микроелементи. Достатъчни са по 1 капсула 2 пъти дневно в продължение на 3-6 месеца, през което време организмът да има стабилна защита срещу различните вирусни и бактериални агенти. Абсолютно се препоръчва при рехабилитация след химио- и лъче-терапия.

RESРISTIM plus е нискодозиран полибактериален имуностимулатор – специфична комбинация от антиоксидантни витамини и минерали, подходящ за всекидневна употреба, особено през есенно-зимния сезон при деца и възрастни, често боледуващи от грип и хронични вирусни и бактериални инфекции. Приема се по 1 таблетка (или 2 пъти по половин таблт) преди хранене. Качеството на продукта се гарантират от изключителния швейцарски премикс. Препоръчва се и при вредни условия на труд от биологичен, химичен и радиационен характер, вкл. повишено ниво на вредни замърсявания, потискащи и увреждащи имунната система.

PHARYNOSTIM – таблетки за смучене е друг полибактериален имуностимулатор за профилактика и лечение на възпалителни заболявания на горните дихателни пътища. Известно е, че възпалителните заболявания на оро- и рино-фаринкса са много разпространен и чест проблем в клиничната практика, а лечението с антибиотици предизвиква резистентност на бактериите към тях, имуносупресия, алергия, имунокомпрометирани пациенти. Бактериалните антигени във ФАРИНОСТИМ повлияват главните места за стимулиране на имунитета по лигавичната повърхност – тонзилите от Валдайеровия пръстен в устната кухина и Пайеровите плаки в червата. Стимулира се и продукцията на секреторни имуноглобулини основно от клас А (slgA) и клетъчни-медиираният имунитет.

Tags: ,

Comments are closed.