И датчаните станаха морални

И Родината на порнографията – Дания (тя първа в света официално разреши еротичните издания) се подведе по лицемерния джендърски неолиберализъм и втора след скандинавската си съседка (която пък изнамери “шведската тройка”) издаде строг указ: никакъв секс, преди да е получено писмено разрешение. Не стана ясно – дали и от двете страни, или само от тази, дето обикновено се намира отдолу… Ама без значение дали сте стари гаджета или семейна двойка. Иначе – следват строги санкции. Може и съд. Може и – 20 тояги на голо (това е лесно, защото и без това ще ви спипат с изути гащи). А може би – химическа кастрация.Какво означава цялата тази дивотия? Много прозрачно: намаляване на секса, оттам – на децата. Те вече не са нужни на Европа. Освен на педофилите, дето а управляват. И й наложиха сатанинската си Истанбулска конвенция, чиито цели са прикрити в задължително придружаващия я “Обяснителен доклад”, с по-големи права и от Конституциите и на който нямаш право да коригираш нито сричка.

А, казахме химическа кастрация. Тя отскоро е въведена в Пакистан – ще се прилага на изнасилвачите. Ние бихме добавили: би трябвало – и на педофилите! Иначе идеята е много добра, приветстваме я; пледираме да се въведе и на нашите географски ширини!

Да си припомним Указа на Макрон – за глоба 75 евро, ако подсвирнете или подвикнете възторжено след минаваща по улицата красавица. И това се отнася до французите, известни като мачовците на света!?

Чакаме допълнението, че ако се занесете по мъж, сумата ще е същата, дори по-висока, но като премия. В духа на всепроникващия джендъризъм…

Бабо Европо, одъртя, падна ти либидото и съвсем си изгуби ума.

Мургавите пришълци, дето толкова всеотдайно ги приемаш, подслоняваш и изхранваш, ще ти го набутат обратно.

И без да те чакат да им подписваш каквато и да е декларация за съгласие…

Comments are closed.